Mari dapatkan penyelamat masalah perut buncit.

By | June 17, 2011
Sedap betul tajuk di atas kan. Mesti ramai yang tidak sabar untuk mengetahui rahsianya. Sebenarnya saya dalam “PROGRAM LANGSING 2011″ anjuran saya sendiri la..Seluar jeans saya tidak boleh kancing, kain baju kurung sangkut di punggung dan tidak boleh zip. Jadinya saya memang perlu menurunkan berat badan terutama gelang besar di pinggang = perut buncit.
Memandangkan saya menyusukan amni-chan, jadi pemilihan produk yang tidak mengganggu penyusuan dan memberi kesan kepada amni sangat lah dititikberatkan. Saya bertemu dengan Shaklee Soy Lecithin yang diketahui umum (ya ka) sebagai pelarut lemak. Paling penting saya boleh berdiet tanpa ganggu penyusuan Amni-chan.
Semalam saya telah selamat menghabiskan sebotol lecithin dan berminat la hendak tahu keberkesannnya kan..Jeng..jeng..jeng..
Saya sudah turun 2 kg, pinggang ramping 3 cm, dan body fat turun 2%.. 
Seronoknya saya rasa..Jeans pun sudah boleh kancing.. Kain baju kurung pun boleh dizip..
Sepanjang sebulan pengambilan ni saya tidak terlalu jaga pemakanan cuma saya pastikan saya akan makan 3 kali sehari. Jangan sekali-kali tidak makan ya sebab itu akan menyebabkan badan menerima signal kebuluran. Bila ini terjadi, badan akan menyimpan lemak di dalam badan untuk mengelakkan badan kehilangan tenaga. Diet yang sihat adalah apabila badan membakar lemak bukan menyimpan lemak ya.
Selain itu, pengambilan air sebanyak 3 liter sehari adalah WAJIB. Badan kita akan mengeluarkan toksin daripada badan melalui aktiviti perpeluhan, pembuangan air kencing, pernafasan dan pembuangan najis. Penggantian air adalah perlu untuk mengelakkan badan jadi lesu dan kekurangan air. Takut pengsan pula.
Walaupun saya mengambil lecithin untuk menurunkan perut buncit, saya juga mengamalkan pengambilan alfalfa untuk melancarkan sistem pencernaan supaya lebih mudah berhadas. Tahukah anda yang perut buncit berpunca daripada sistem pencernaan dan perkumuhan yang tidak sihat.
Bukan saya sahaja yang mengalami kesannya ya. Mari lihat testimoni rakan saya ini.
Saya dan rakan juga tidak bersenam tetapi jangan lupa, setiap satu sesi penyusuan bersama bayi akan membakar 500kalori. Kira bersenam la juga kan.
Pengambilan Lecithin+Alfalfa+Vitamin Asas membantu penurunan berat badan kami..
Sukanya saya dengan lecithin ni..

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!


Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge