Testimoni : Seluar berasa longgar dengan Lecithin

By | June 24, 2011
Antara produk yang menjadi bualan hangat adalah Shaklee Soy Lecithin. Kenapa? Ini adalah antara produk yang wajib anda miliki jika mahu menurunkan berat badan. Ibu menyusu pun boleh ambil tau. Mari kita lihat apa yang mereka rasa selepas mengambil lecithin.

MCB Testimoni (Ibu menyusu) :
Setelah sebulan mengambil lecithin, berat badan saya turun sebanyak 2 kg dan yang paling best tayar di perut saya kempis 3cm. Body fat pun turun 2 %.
Puan Nora ( Ibu beranak 2)
Ok. Badan macam ringan sikit. Makan pun kurang. Tengok sampai sebulan nanti. Dapat turun sikit-sikit oklah. Badan tidak letih-letih macam sebelum ambil.
Cik Azreena
Dah abis sebotol. Berat tak berubah sangat tapi seluar jeans saya makin longgar. Saya nak teruskan lecithin sebab ada baca artikel-artikel yang rekomen makan lecithin since gaya pemakanan orang zaman sekarang ini.
Bagi mereka yang ingin mengempiskan perut, ini adalah jawapannya. Gabungan produk yang dicadangkan adalah :
  1. Shaklee Soy Lecithin : Sebagai pemecah lemak yang berlebihan dalam badan
  2. Shaklee Alfalfa : Melawaskan sistem pencernaan dalam badan
  3. Shaklee Herb-lax : Sebagai detox untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan bagi memudahkan penyerapan vitamin.
Namun begitu, Ibu menyusu tidak digalakkan mengambil herb-lax kerana ia berfungsi sebagai julap lembut dan ditakuti membawa mudarat kepada bayi anda. Sekali-sekala kita perlu flush out juga kotoran-kotoran dalam badan. Betul tak?? Untuk ibu menyusu, alfalfa dapat membantu tapi dalam kadar yang perlahan berbanding herb-lax.
Tips Diet :
  1. Air kosong 2-3 liter sehari. WAJIB ambil untuk membantu organ-organ badan berfungsi dengan betul. Jangan terkejut jika anda mengalami healing crisis seperti jerawat di muka kerana itu adalah amaran yang anda kurang air dan toksin mencari jalan keluar secara kasar.
  2. Makanlah 3 kali sehari. EH, kalau makan je macam mana nak kurus? Saya sendiri tidak langkau waktu makan kerana jika perut anda kosong, badan akan menerima signal yang badan anda dalam kelaparan menyebabkan semua lemak yang perlu dibakar akan disimpan bagi memberi tenaga kepada anda.
  3. DISIPLIN & KONSISTEN. Patuhi jadual pemakanan yang telah saya berikan supaya anda mendapat hasil yang sepatutnya. Hendak kurus kenalah bersabar dan berusaha ya. Almaklumlah, lama anda menternak badan jadi takkanlah mahu kurus dalam sekelip mata.
P/S : Nanti saya cerita bagaimana saya turun 16kg dalam 3 bulan selepas bersalin. Saya ada 8kg lagi untuk kembali kepada berat asal.Jom sertai saya untuk diet secara sihat. Kalau rasa lambat sangat, hubungi sahaja saya terus.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge