Rahsia 600oz EBM dalam sebulan

By | July 22, 2011
Seronok melihat stok perahan susu ibu Puan Nur Suzana, yang beliau kongsikan di forum diskusi tertutup kami. Berkat kerajinan & ketekunannya, beliau berjaya mengumpulkan 600 oz EBM/ stok perahan susu ibu dalam masa sebulan sahaja! Syukur!!!

Jom baca apakah rahsia beliau – rahsia yang sebenarnya bukanlah rahsia sangat sekiranya anda memang faham dengan konsep “supply vs demand” di dalam penyususan susu ibu.
Saya SANGAT suka dengan penyataan ini:
“Untuk supplement kesihatan nur makan shaklee, untuk susu, nur minum air banyak, susu, kerapkan penyusuan & kerapkan mengepam

See?

Bukan sebab makan vitamin semata-mata yang menyebabkan susu jadi banyak! Namun, pengambilan suplemen ialah salah satu usaha si ibu untuk kesihatan yang optimum, seterusnya membantu dalam menjayakan penyusuan susu ibu sepenuhnya. Saya harap tiada pihak yang “berusaha” untuk memutarbelitkan fakta yang cuba saya sampaikan selama ini.

Jika anda:

(1) Ingin mengetahui jadual dan cara yang betul mengambil vitamin Shaklee – konsultasi, personalized jadual vitamin & tips eksklusif.
(2) Ingin kekal sihat dalam menjalankan tanggungjawab harian.
(3) Ingin berdiskusi secara sihat mengenai suplemen di forum TERTUTUP kami.
(4) Ingin mengetahui tips ibu menyusu & work-and-pump yang mengamalkan vitamin Shaklee.
(5) Dan macam-macam lagi…

Jom hubungi kami sekarang! 😉

Namun, suka saya ingatkan bahawa kami BUKAN kaunselor laktasi bertauliah. Sekiranya anda benar-benar menghadapi masalah penyusuan, sila hubungi kaunselor laktasi (LC)/ PC berhampiran.

Kredit : GenkiMomma
Apabila konsep asas penyusuan difahami, tiada apa yang mustahil..Dalam penyusuan, bukan sahaja fizikal penting tetapi kerohanian dan kesabaran juga penting. Ramai ibu-ibu kecundang kerana tiadanya kesabaran. Saya harap entry ini dapat membuka mata ibu-ibu yang tiang seri perlu ditegakkan dan Shaklee membantu tiang seri itu untuk kukuh berdiri bukannya menjadi teras utama.

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan PROMOSI & TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge