Euphoria Breastfeeding Set aka Set B

By | August 11, 2011
Euphoria Breastfeeding Set a.k.a Set B semakin dikenali ramai dan ramai menggemarinya sehingga menjadi pengguna tegar. Banyak manfaat yang ibu-ibu perolehi selain membantu penyusuan susu badan tetapi ibu-ibu mendapat bonus tubuh badan yang sihat dan segar.

Saya kongsikan secara ringkas apa yang terkandung di dalam set asas ini untuk mereka yang baru mengenali set b atau ingin mencubanya.
Multivitamin lengkap dengan formula zat besi :
perlu untuk pembentukan darah dan ianya lengkap untuk semua jenis vitamin dan garam galian yang diperlukan oleh badan.

B complex :
Menukarkan glukos kepada tenaga, agar si ibu lebih bertenaga, sihat dan ceria sepanjang hari.

Vitamin C :

bagus untuk antibodi dan pembentukan kolagen. Ia membantu mengurangkan rasa stress yang dilalui oleh individu.

Alfalfa :

mengandungi protien dan zat galian dan ini membantu mempercepatkan penghasilan susuibu.

Keempat-empat vitamin ini saling melengkapi antara satu sama lain. Kombinasi 4 supplement ini membantu badan ibu sihat secara menyeluruh dan kesannya juga sangat baik untuk kesihatan si ibu dan perkembangan si anak. Peningkatan penghasilan susuibu sangat bergantung kepada kekerapan si ibu mengosongkan payudaranya melalui direct feeding atau sesi perahan yang konsisten ( tidak lebih setiap 3 jam perlu pam)

Kredit  : AnakkuWiraku  untuk vitamin info

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge