Ingin kulit bersih,mulus dan berseri tanpa perlu ke spa?? Mari dapatkan tipsnya.

By | August 18, 2011
Antara topik hangat sepanjang zaman yang menjadi topic perbualan kaum wanita adalah kecantikan samada kecantikan kulit muka, kecantikan dalaman atau kecantikan tubuh badan ( badan yang kurus melecun)..

Mahukah anda saya kongsikan satu rahsia untuk menjadi cantik dalam masa yang singkat tanpa perlu bersusah payah untuk pergi ke spa yang memakan masa 2-3 jam atau mungkin setengah hari. Hanya amalkan vitamin ini keluaran Shaklee dan goyang kaki di rumah. Cuma 1-2 minit untuk mengambil vitamin dengan segelas air.
Mari lihat testimoni Puan S yang merupakan pelanggan sahabat saya.
“Saya amik vitamin ini sebab period saya tak teratur. Tapi siapa sangka lepas makan vitamin ini, suami dan keluarga mertua puji kulit saya makin cantik. Bukan nak puji diri sendiri tapi saya memang dapat rasakan perubahan yang ketara amik vitamin ini. Dulu makan vitamin E pun tak nampak ketara seperti sekarang. Terima kasih kak N”
Puan S sangat gembira dan teruja selepas mengambil vitamin yang disarankan.
Beliau mengamalkan vitamin yang sangat penting untuk seorang wanita mengekalkan kestabilan hormon dan secara langsung kesannya dapat dilihat daripada kulitnya yang semakin cantik dan berseri.

Berapa lamakah boleh dilihat kesan ini pada wajah apabila konsisten diamalkan?

Paling cepat ialah 7 hari dan paling lewat adalah 21 hari.
Menarikkan??Ingin dapatkan rahsia puan S??Emailkan kepada saya di mychibibox[@]gmail.com dengan tajuk :
“SAYA INGIN KELIHATAN CANTIK!!”
Saya akan emelkan rahsia puan S.
Tidak terlambat untuk anda menjadi RATU di aidilfitri tahun ini. Eh, bf mommy pun boleh ambil tawww….


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge