Keriangan berpuasa bagi Ibu menyusu – susu maintain sahaja..

By | August 2, 2011

Saya sempat menjenguk ke forum tertutup pelanggan kami dan ternyata mereka berkongsi kegembiraan berpuasa dengan Shaklee Product. Ramai yang mengambil langkah bijak dengan mengambil product Shaklee untuk ramadhan dan ternyata mereka sangat berpuas hati dan gumbira di hari pertama berpuasa.

Saya kongsikan sedikit keriangan tersebut.Malahan ada yang berkongsi dengan suami tersayang..Ternyata Shaklee Product memang sesuai diambil seisi keluarga.
Bagaimana anda menghadapi hari pertama puasa??
  • Adakah badan letih tidak bermaya?
  • Adakah kuantiti susu anda menunjukkan tanda-tanda merosot?
  • Adakah anda berasa lapar yang teramat dan dahaga?

Jika ada jawapannya adalah YA maka product Shaklee yang glemer semasa Ramadhan memang sangat membantu anda. Hakikatnya, susu badan tidak merosot ketika berpuasa tetapi dek tubuh badan yang lemah, mempengaruhi emosi ibu dan seterusnya menjejaskan penghasilan susu badan.

Ramadhan Special :
Produk WAJIB dimiliki.. Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink (PD)..Malaysia semakin panas menyebabkan kita kehilangan banyak air. PD memastikan badan kekal hidrasi di siang hari ketika berpuasa. Pilihan sihat menggantikan minuman isotonik 1** P**s yang berkhasiat tanpa karbonat. Gandingan bersama ESP dapat memberikan ibu-ibu, bapa-bapa, anak-anak tenaga yang berpanjangan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan PROMOSI & TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge