Shaklee untuk seisi keluarga

By | August 10, 2011
Jangan lepaskan untuk menyertai Mychibibox Lucky Draw ya! Hubungi MCB melalui e-mail mychibibox[@]gmail.com atau SMS 012-7383040 untuk mendapatkan promosi terbaru. Lebih mudah dengan mengikuti perkembangan kami di Facebook Mychibibox  

Saya terbaca dalam sebuah blog bahawa seorang warga tua telah memberitahu, walaupun produk Shaklee ini bagus, tapi pil2nya bersaiz besar dan agak sukar untuk ditelan oleh orang tua sepertinya. Tetapi sebenarnya ada lagi pil jenama lain yang lebih besar.
Sebenarnya, rangkaian produk Shaklee menyediakan prasarana untuk setiap lapisan umur dan situasi. Kalau tak boleh nak telan pil, ada alternatif lain.
Di sini saya kongsikan antara cadangan pengambilan vitamin mengikut kesesuaian.
Bayi 0-2 tahun : Pemberian susu ibu adalah vital. Untuk membekalkan nutrient yang secukupnya, tidak memerlukan sebarang supplement, cukuplah si ibu yang mengambil set Breastfeeding dengan tambahan seperti Ostematrix, Omega dan Soy Protein. Insya-Allah air susu yang lebih bernutrisi untuk bayi anda.
2-4 tahun : Meal Shake, Omega.
4-12 tahun : Chewable Vita-C 100mg, Chewable Vita Lea, Meal Shake, Omega
12 tahun ke atas (pelajar) : Set A, Omega
Wanita dewasa : Set F, Set A, Set E
Ibu hamil : Set A, Soy Protein, Ostematrix, Omega
Ibu dalam pantang : Set D, Vita-E, Soy protein, Omega
Ibu menyusukan : Set B, Soy Protein, Ostematrix, Omega
Lelaki dewasa : Set A, Vita-E
Mereka yang mengalami masalah menelan pil : Meal shake, Vivix, Nutriferon
Untuk imuniti : Nutriferon
Untuk antioksidan : Vivix
*senarai di atas cuma cadangan, untuk produk/vitamin yang lebih sesuai boleh consult terlebih dahulu, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Shaklee sebenarnya produk untuk seisi keluarga. Ia lebih menjimatkan berbanding produk2 lain kerana:-
1.      Hanya mengandungi vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh, bukan bahan2 penggalak lain seperti steroid dan sebagainya.

2.      Sesuai diambil oleh seisi keluarga dan tiada bahan2 hanya khas untuk wanita/lelaki sahaja. Shaklee sesuai untuk semua, yang di atas itu cuma cadangan saja, ye la takkan nak makan semua sekali kan.
3.      Mengandungi wide-range produk pemakanan untuk seisi keluarga.
sumber : Mommy Lyna

Ingin dapatkan harga istimewa MCB?

Hubungi kami di mychibibox[@]gmail.com atau SMS 012-7383040 (Tuty). Anda juga boleh menikmati harga diskaun 15-20% di cawangan Shaklee berdekatan dan jangan lupa dapatkan Shaklee ID daripada saya sebelum pergi ya. . Jika anda sudah pasti dengan produk pilihan anda, isikan BORANG PESANAN ini
Mychibibox juga menyediakan pek mini untuk anda yang mempunyai kekangan kewangan. TETAPI, Sebarang promosi, pek mini dan tawaran istimewa hanya untuk pelanggan Mychibibox atau rangkaian kumpulan EUPHORIA serta TIDAK DISEDIAKAN DI MANA-MANA CAWANGAN SHAKLEE . Sebarang penolakan daripada Shaklee Malaysia bukan tanggungjawab kami. Harap Maklum.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge