Susu badan mencurah-mencurah di bulan Ramadhan

By | August 4, 2011
Perkongsian ringkas dan semoga menjadi pembakar semangat serta motivasi kepada semua ibu yang berpuasa.

Pn Nur Adilah telah mengambil Euphoria Breastfeeding Set aka Set B dan mengalami masalah kuantiti susu menurun disebabkan susu semakin pekat.
Adakah beliau bersedih dan salahkan supplement?
Jawapannya :   ” Saya telah tambahkan sesi mengepam”
Apakah hasil yang beliau perolehi hasil kesungguhan beliau?
” Di bulan puasa ini saya amalkan ESP + PD + set B. Ya ALLAH! mencurah-curah susu. Menangis saya kerana kesabaran saya membuahkan hasil akhirnya. Alhamdulillah…”
Ini bahagian yang paling saya suka…
“Supp ini semua adalah usaha kita spy bdn bertmbah sihat.inshaAllah, sy berpegang pd konsep lg cepat kita kosongkan breast, makin bertambah pengeluaran susu. mcm minum air dr gelas yg sentiasa di top up airnya oleh kwn kita. bila kwn kita tu tgk makin cepat kita minum lg galak la die tuang air”
Seperti yang acapkali saya terangkan, teguhkan asas konsep penyusuan “supply vs demand” dan jadikan vitamin ini sebagai penyokong kepada tunjang yang telah dibina.
“USAHA TANGGA KEJAYAAN”..Biasa dengarkan daripada zaman sekolah rendah lagi..Tanpa usaha kita takkan mendapat hasilnya. Diharap ibu-ibu jadikan kata-kata Puan Nur Adila sebagai pedoman ya..
Happy Breastfeeding During Ramadhan 🙂

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan PROMOSI & TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge