Amalan Permudahkan Bersalin

By | October 1, 2011

Saya kongsikan di sini amalan yang saya lakukan untuk memudahkan bersalin..Alhamdulillah ianya berkesan untuk saya..
  1. Amalkan minum minyak kelapa dara ( virgin coconut oil) setiap ari dlm 5ml..patut kena konsisten amik samada pagi atau malam..Mula minum bile kandungan dah masuk 6 bulan..Pengalaman member yg amalkan, minyak kelapa dara ni die jadi mcm pelincir masa kite nak bersalin tu..
  2. Baca ayat bismillah enam setiap ari khamis malam jumaat..baca 7 kali..abis baca sekali hembuskan dalam air minuman ataupun air yg korang nak wat mandi ke..sebelum mula baca tu, baca la selawat atas nabi dan ayat kursi..petua daripada mokteh Mr. N..bersalin 4 org anak..katanye sakit2 dlm 15-30 minit pastu deliver..



Semoga perkongsian ini akan memberikan manfaat.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge