Ostematrix- Milk Booster pilihan untuk ibu alahan pada alfalfa

By | October 28, 2011

Alfalfa sudah terkenal sebagai makanan yang membanyakkan susu badan, namun terdapat ibu dan bayi yang tidak sesuai untuk mengambil alfalfa, apa lagi dalam kuantiti yang banyak. ini kerana terdapat individu yang mengambil masa untuk ‘serasi’ dengan herba. Ibu yang mengalami masalah ini dinasihatkan agar mengambil alfalfa secara  berperingkat.

Namun, apakah yang boleh menggantikan alfalfa
Apatah lagi untuk ibu yang mengalami masalah untuk mengambil alfafa – menghidap SLE atau sebarang masalah auto-imun.

Jawapannya…


Ya, Ostematrix!

Ostematrix bukan sekadar kalsium, malah ia adalah matrix lengkap pembina tulang yang terdiri dari kalsium, magnesium, vitamin D dan mineral lain yang bertindak untuk ‘melekatkan’ komponen-komponen tulang yang terbina. Hasilnya, tulang yang lebih kuat dan kukuh.

Ibu menyusu memerlukan kalsium yang lebih banyak dari wanita biasa, kira-kira 1000mg. Ini kerana kalsium diperlukan dalam penghasilan susu. Tahukah anda kalsium adalah antara komponen yang membina susu, termasuk susu ibu?

Malah dalam alfalfa terdapat kalsium dan protein yang penting dalam penyusuan susu ibu.

Oleh itu, dapatkan set baru dari EUPHORIA, Eu – Four  Pack yang lengkap dengan mulvitamin/multimineral, B Complex, Vitamin C dan Kalsium-Magnesium-Vitamin D (Ostematrix).

Untuk nota, seorang sahabat baru saya baru saja mencuba Ostematrix petang tadi (beliau telah mengambil set B sejak minggu lepas) dan memberitahu bahawa susunya terasa ‘berat’! Alhamdulillah.

Bila kita berusaha mencukupkan keperluan tubuh badan kita, insya-Allah dipermudahkan jalan untuk mencapai hajat kita. Doa dan tawakal jangan dilupa

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge