Susu meningkat 2 oz dalam 2 hari

By | October 25, 2011
Ingin saya kongsikan kegembiraan Puan Irni, kenalan alam maya saya yang sedang mengambil set penyusuan kami.
Semasa saya bertanya tentang perkembangan terkini nya. Ini jawapan Puan Irni pada 20 OCt 2011.

“Hehe, br 3 hari start mkn set B. progress dari segi kuantiti,hmmmm cmana nak ckp yea..xberapa meningkat lagi coz baru je start mkn. Biasa pam mmg dapat btw 4-6 oz, skrg pun still sama gak.”


2 hari selepas saya mendapat email ini, saya telah menerima SMS daripada Pn Irni bertarikh 22 October pada 7:55am ( memang tengah excited ni)


“Salam tuty..just nak bgtau, sesi pam subuh td 20min terus dapat 8oz.Rasa cam xcaya je.dpt buat stok 2 botol sekaligus”

Uwaaa..saya yang dapat SMS gembira di pagi hari itu pun berbunga-bunga rasa hati..Di dalam e-mail puan Irni juga dinyatakan yang beliau sedang mengikuti jadual pengambilan Shaklee yang saya berikan. Memang betul. Itu adalah kelebihan yang anda akan dapat daripada kami kerana kami tidak amalkan konsep Touch n Go yea.. 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge