Terima Kasih kerana JUJUR brbusiness

By | October 19, 2011

“Trima ksh byk2 krn jujur brbusiness”
Terima kasih kepada Pn Roziana juga..Inilah gamaknya yang dikatakan dalam hati ada taman..You really make my day dear!
Inilah antara bukti yang kami menjalankan biz secara jujur dan bukan untuk mendapatkan keuntungan semata-mata. Apa yang paling kami mahu adalah pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Insya Allah kami akan membalas email/SMS/PM anda secepat mungkin dan menguruskan pembelian anda dalam masa 1-2 hari bekerja. Jika pembayaran dilakukan sebelum pukul 12 tengahari, kami akan hantar pada hari yang sama KECUALI jika kami beritahu terdapat kelewatan.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge