Testimoni : Bintik Hitam di muka berkurangan

By | October 27, 2011
Siapa yang tidak ingin cantik??

Cantik adalah perkara yang sinonim dengan kaum perempuan/ wanita kerana sejak kecil lagi kita sudah diperkenalkan dengan perkataan cantik. Namun begitu, kecantikan semakin pudar apabila usia meningkat dan ada yang sanggup bersolek tebal untuk menutup muka yang makin berkedut serta kusam.
Masih ingat dengan perkongsian saya tentang pujian yang Puan S perolehi daripada sanak saudara?
“Saya amik vitamin ini sebab period saya tak teratur. Tapi siapa sangka lepas makan vitamin ini, suami dan keluarga mertua puji kulit saya makin cantik. Bukan nak puji diri sendiri tapi saya memang dapat rasakan perubahan yang ketara amik vitamin ini. Dulu makan vitamin E pun tak nampak ketara seperti sekarang. Terima kasih kak N”
 
Saya sertakan lagi kisah daripada rakan-rakan saya yang telah mencubanya juga.
(1)   Puan Naf
 “Yaa betul..Dah try..Bintik itam kat muka kurang sikit..mcm berseri2 gitu, pastu less kering”
(2)   Cik Latifah
 “consume sejak bulan puasa.2 mgg lepas, ada org tu kata ‘nampak jernih muka’..lawak je penggunaan ‘jernih’ tu.”
Ini adalah saranan kami untuk anda yang mencari vitamin bagi kulit

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge