Wajah bebas daripada JERAGAT.

By | October 11, 2011
Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencuba segala macam krim yang berada dalam pasaran. Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin yang penting untuk dapatkan kulit yang cantik selain perlunya ESP untuk kulit yang lebih halus dan mulus.

Tetapi, setelah 11 tahun dalam Shaklee, saya baru benar-benar jatuh cinta dengan Shaklee GLA Complex!!!

Ditambah baru ini saya pulang beraya dan berpeluang berjumpa adik beradik saya. Salah seorang mereka baru menjalani pembedahan membuang hempedu. Maka antara vitamin yang saya bekalkan kepada beliau adalah GLA serta vitamin lain dan panduan yang betul pengambilan setiap vitamin. Tujuan saya bekalkan GLA ialah agar ia membantu menstabilkan hormon adik saya terutama selepas kehilangan hempedu akibat adanya batu kecil.

Selepas sebulan mengambil semua vitamin yang saya sarankan, paling jelas kelihatan ialah kulit wajah adik saya yang sebelum ini bertompok akibat jeragat atau bintik-bintik cokelat kini sudah tiada lagi. Muka adik saya kelihatan bersih dan berseri. Beliau yang dulu tidak rajin nak makan vitamin kini menjadi pengamal tegar vitamin Shaklee.

Saya dan suami kini sangat menyukai GLA selain tujuan utama kami mengamalkannya untuk membakar lemak semasa kita berehat ( tidur) kini ia lebih dari itu.

Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah jeragat terutama selepas melahirkan anak, maka saya galakkan anda amalkan GLA Shaklee, ia membantu menstabilkan semula hormon anda dan insyaALLAH tiada lagi jeragat!!!

Walaupun ianya bukan lah masalah kulit yang kritikal tetapi kehadirannya membuatkan kulit kelihatan tidak sihat selain menjejaskan keyakinan diri individu.

*Source: AnakkuWiraku.com

Testimoni pelanggan :
Walaupun dah mengamalkan vitamin-vitamin asas yang diperlukan oleh kulit (B-Comp, Vita-C, Vita-E & ESP), beliau masih diserang oleh jerawat yang besar di sebabkan oleh stressharian yang tak dapat dielakkan. Genkimomma telah mencadangkan tambahan GLA Complex kepadanya (rujuk tarikh : May 27th, 2001!)
Ini pula feedback beliau selepas seminggu pengambilan GLA Complex (rujuk tarikh: June 8th, 2011):
  Saya baru cuba GLA hampir seminggu..Alhamdulillah..parut dan jerawat semakin kurang di pipi..lebih efficient GLA dari vit E pada saya..
 Kredit : Genkimomma
Seronokkan bila wajah jadi cantik walaupun setelah bersalin. Saya faham yang kadangkala kerana kesibukan kerja dan urusan rumah menyebabkan kita terabai soal kecantikan wajah. Saya pun sukakan GLA complex ni dan sudah hampir sebulan memakainya. Yang Nyata, wajah memang lebih mulus, bersih.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge