AIR SUAM pencegah Heart Attack

By | November 3, 2011
Bangsa Cina dan Jepun sentiasa minum TEH PANAS dengan hidangan mereka dan bukannya dengan AIR SEJUK. Mungkin sudah tiba masanya kita mengikut tabiat peminuman mereka dalam pemakanan.
Kepada mereka yang menggemari AIR SEJUK, artikel ini memang sesuai untuk anda.
Menghirup air sejuk selepas makan memang sangat nikmat. TETAPI, tahukah anda yang air sejuk itu akan memejalkan segala minyak yang terkandung dalam makanan anda. Ianya akan melambatkan lagi proses pencernaan. Apabila gumpalan ini bertindak dengan asid, ia akan terurai dan diserap oleh usus lebih cepat daripada makanan pejal. Lama kelamaan, ia akan bertukar menjadi lemak dan membawa kepada kanser.
Pilihan terbaik adalah untuk minum sup panas atau AIR SUAM selepas makan.
Simptom Heart Attack
Anda perlu tahu yang tidak semua symptom serangan jantung bermula daripada sakit di bawah tangan kiri. Berhati-hati dengan kesakitan yang amat sangat pada garisan rahang.
Anda juga mungkin tidak merasa sakit dada pada serangan pertama sakit jantung. Muntah dan peluh keterlaluan juga merupakan symptom awal. 60% daripada mereka yang mengalami serangan jantung ketika tidur berakhir dengan kematian. Sakit di bahagian rahang boleh mengganggu tidur nyenyak anda. Pastikan anda lebih berhati-hati. Lebih banyak ilmu yang kita tahu, semakin cerah peluang kita untuk hidup lebih lama.Sumber: Risalah daripada email
 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge