Alhamdulillah, anak dah nak makan nasi dengan Meal Shakes

By | November 11, 2011
Seringkali kita berjumpa dengan kanak-kanak obesiti yang semasa kecil dikatakan comel. Namun hakikatnya, jika ada kanak-kanak yang begitu berselera untuk makan maka ada juga kanak-kanak yang tidak berselera untuk makan. Yang lebih teruk apabila mula memilih makanan. Pening sungguh kepala ibu memikirkan makanan apa yang perlu diberikan. Adakah produk shaklee yang dapat membantu untuk menaikkan selera makan si kecil ini.

Kami ada penyelesaiannya.dengan produk juga dikenali sebagai “easy-on-the-go meal”.Apakah dia?Ya, Meal Shakes.

Ini adalah testimoni terbaru daripada Puan Shafizah, Anaknya berusia 2 tahun dan tidak mempunyai selera makan.

“Oh ye alhamdulillah dia dh nk mkn. Buat permulaan dh nk mkn nasi tp tak la byk but sya still bersyukur dia nk mkn. Sblm ni tgk nasi pun tak nk….”

Sekilah Fakta Meal Shakes


Meal Shakes adalah Makanan Segera,Tanpa curiga
Dalam kehidupan seharian yang sangat aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang.Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik

  • Sediakan vitamin dan mineral penting-nutrien asas yang anak-anak yang sedang membesar dan remaja-remaja perlu untuk terus kuat dan sihat.
  • Sumber terbaik serat pemakanan dan protein
  • Sumber pekat kalsium
  • Index glisemik rendah
Sumber : Shaklee Product Guide

Oh, pastikan anda dapat konsultasi tentang cara pemakanan yang betul daripada saya yea (  ^_^)v

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge