Amalan MUDAH HAMIL

By | November 30, 2011

Penggantungan kepada Allah untuk mendapatkan anak juga penting. Berikut adalah amalan yang boleh dilakukan
1. Berdoa dengan membaca Doa Nabi Zakaria ayat 38, surah Ali-Imran 
*credit : resepirahsiaku
 Yang bermaksud :
“Wahai Tuhanku ! Kurniakanlah kepadaku dari sisi-Mu zuriat keturunan yang baik. Sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa”
2. Berdoa dengan membaca Doa Nabi Zakaria ayat 89, surah Al-Anbiya
*credit to resepirahsiaku
Yang bermaksud:
Dan Nabi Zakaria, ketika dia merayu kepada Tuhan-Nya dengan berkata:“WahaiTuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat); dan Engkau jua sebaik-baik yang mewarisi”

Selain daripada berdoa, anda dan suami turut dinasihatkan untuk membanyakkan SEDEKAH , PUASA SUNAT dan QIAMULLAIL dalam usaha memperoleh cahaya mata.

Boleh baca di sini juga untuk saranan vitamin bagi meningkatkan kesuburan suami isteri

Berusaha dan bertawakallah kepada Yang Maha Esa.

Ingin dapatkan harga istimewa MCB?

Hubungi kami di mychibibox[@]gmail.com atau SMS 012-7383040 (Tuty). Anda juga boleh menikmati harga diskaun 15-20% di cawangan Shaklee berdekatan dan jangan lupa dapatkan Shaklee ID daripada saya sebelum pergi ya. . Jika anda sudah pasti dengan produk pilihan anda, isikan BORANG PESANAN ini
Mychibibox juga menyediakan pek mini untuk anda yang mempunyai kekangan kewangan. TETAPI, Sebarang promosi, pek mini dan tawaran istimewa hanya untuk pelanggan Mychibibox atau rangkaian kumpulan EUPHORIA serta TIDAK DISEDIAKAN DI MANA-MANA CAWANGAN SHAKLEE . Sebarang penolakan daripada Shaklee Malaysia bukan tanggungjawab kami. Harap Maklum.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge