Kulit semakin licin dan masalah DINGIN berjaya diatasi

By | November 10, 2011

SMS yang menggembirakan hati saya daripada Puan Shafizah.“Stakat ni alhamdulillah sya puas hati dgn supplement shaklee.KULIT SY DH JD SMAKIN LICIN, MASALAH DINGIN DGN SUAMI PUN DH BERJAYA DI ATASI cma masalh berat bdn je. But hr ni sya rasa badan sya dah megecil kot sbb kain bju kurung sya dh boleh cangkuk.Slalunya tk leh”


Alhamdulillah, nampaknya vitamin Shaklee sangat serasi dengan beliau. Vitamin yang saya sarankan pada beliau adalah Vitamin E, Alfalfa dan Lecithin.

Vitamin E adalah vitamin yang diberikan jolokan nama “sex vitamin” dan alfalfa berfungsi seperti kacip fatimah. Faham-faham je la kan fungsi kacip fatimah. Masalah dingin bagi isteri selepas bersalin adalah antara perkara yang sering berlaku. Kedua-dua vitamin ini kami namakan sebagai SET FEMININ.

Oh, Pn Shafizah juga mengatakan yang badan seperti mengecil. Inilah Lecithin produk yang sangat laris di pasaran. Ibu menyusu pun boleh ambil untuk SLIMMM secara selamat tanpa jejaskan produktiviti susu badan.

Jadual pemakanan eksklusif akan disertakan untuk mendapatkan kesan yang optimum

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge