Testimoni Bergambar : Parut Hilang Dalam 25 Hari

By | November 25, 2011
Kami sudah menerima banyak testimoni yang mereka sangat sukakan Euphoria Skin Care Set kami kerana perubahan pada kulit muka yang jelas dirasai.

Kali ini saya ingin kongsikan pengalaman Puan Syafiza yang mempunyai masalah parut di muka kesan pembawakan anak dan beliau telah menjadi sebahagian daripada keluarga Euphoria sebagai biz partner kami untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee. Perkongsian ini telah mendapat keizinan daripada Puan Syafiza.

*Kredit to Puan Yati Napi
“Assalamualaikum..Kak Yati..Hari ni fiza nk bg testimoni…ehehe…

Alhamdulillah dh 25 hari Fiza mkn Set D+GLA ni..Bersyukur sgt2..Sebelum ni asyik jaga luaran je..Fiza mengalami parut pembawakan baby yang sangat teruk..Muka jadi gatal2 dan meninggalkan parut yang sangat bodoh..:(..Sebelum ni dh macam2 produk kecantikan dr yg murah sehinggakan yang mahal tapi takde perubahan pun..Segala treatment la apa la semua dah try tp xde perubahan yg habis duit je..

Fiza sangat2 bersyukur kepada Allah S.W.T. kerana membuka pintu hati Fiza untuk mencuba vitamin Shaklee ni. di saat Fiza hampir2 tak percaya pada segala produk kecantikan ni..Sebelum ni fiza ada jugak ambik Tab X..

Seminggu je makan Set D ni dh ada orang tanya Fiza..”Eh, pakai produk apa sekarang??” Nampak sgt kan muka Fiza sebelum ni sgt2 teruk..Sedih sgt tau bila orang tanya mcm tu..huhu..Raya Haji lepas family Fiza datang beraya di rumah Fiza..Mak dan kakak pun tanya benda yang sama..Ye la sebelum ni asyik tukar produk je..Hubby pun ckp lps ni jangan tukar2 produk dh..Makan vitamin je..=) Sangat2 gembira dan bersyukur sangat2 kerana mendapat sokongan dari suami..

Alhamdulillah dgn DISIPLIN DAN MINUM AIR YANG BANYAK Fiza dh nampak perubahan pada wajah Fiza..Suka sangat!!”
Kredit to Puan Syafiza

Mesti ramai yang teruja kan???

Kata kunci kejayaan Puan Syafiza adalah DISIPLIN DAN MINUM AIR YANG BANYAK..Pengamalan supplement akan lebih berkesan apabila anda amalkan dua perkara ini..

Saya namakan set yang Puan Syafiza ambil dengan nama “EUPHORIA SKIN CARE BOOSTER”..Apa yang terkandung di dalamnya??

Saya petik kata-kata Puan Syafiza di blognya, ” Saya beli set besar sebab biasanya untuk serasi dengan badan ambil masa 3 bulan camtu..Yang besar ni boleh tahan sampai 4 bulan”
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge