Bonus Shaklee di awal bulan??

By | December 2, 2011

Mahu terlompat semua pengedar bila tengok tajuk entry hari ini..Bonus Shaklee tetap masuk di pertengahan bulan yea..Namun begitu, semalam mychibibox mendapat bonus awal daripada Shaklee..Jeng..Jeng..Jeng..
Ini antara kelebihan apabila anda menjadi pengedar Shakleeatau mendaftar sebagai ahli. Pihak Shaklee akan menjalankan promosi dan pertandingan daripada semasa ke semasa.
Promosi kali ini adalah “Spot The Shaklee Car Contest” berlangsung sepanjang Ogos- September 2011. Modalnya hanya RM1 untuk membeli sticker dan tampal di kereta anda. Apa yang perlu anda lakukan adalah menayang kereta anda di jalan raya Malaysia untuk Shaklee Road Cruisers mengecam kenderaan anda.
Inilah hadiah yang saya menangi. Barangan Shaklee bernilai RM500.Siapa yang mahu bagi percuma kan?? Selingan : Beg NutriWhite ini adalah FREE GIFT jika anda membeli FULL SET Nutriwhite product yang bernilai RM1,000.
Alhamdulillah..Satu permulaan yang baik untuk bulan December.
Berminat untuk menyertai kumpulan kami? Hubungi saya k..TAPI kena ingat, setiap KEJAYAAN itu adalah dengan disertai dengan USAHA dan bukannya dengan goyang kaki lalu duit datang bergolek-golek..


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge