Breast berat dengan Ostematrix

By | December 2, 2011
Di dalam set penyusuan kami, saya selalu sarankan ibu-ibu untuk mengambil ostematrix atau Energizing Soy Protein (ESP). Puan Finaz, rakan alam maya saya telah memenangi sebotol Ostematrix daripada Lucky Draw Mychibibox. Beliau sangat teruja untuk berkongsi kegembiraannya dengan mychibibox.

“Hepi sgt2..Sy dh abes set b kan kak.pas2, since cuti x sempat nk pump, harraz gayut sampai kontang. Then try la consume ostematrix yg akak bg tu.Pg2 dh berat cik B sy even kul 4 pg harraz gayut.Sy bru je consume dlm 4 ari.best la kak.Pg td pas subuh pump pn still dpt bnyk.Dh x risau nk kump stok.Alhamdulillah. Ha lg 1 sy amek 2bj je sblm tdo”
Sebenarnya, Puan Finaz telah mengadu dengan saya yang stok EBM nya sudah berkurang dan susu merudum teramat sejak anaknya mula makan. Jadi saya sungguh gembira kerana ostematrix telah dapat membantunya. Teruskan perjuangan yea ummi harraz !!
Terima kasih, Shaklee Ostematrix
Siapa yang telah menggunakannya, pasti jatuh cinta dan tidak mahu melepaskannya..Saya lah tu..


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge