Konsultasi kami berterusan; Sebelum, Semasa dan Selepas Pembelian

By | December 25, 2011
Ya, tajuk di atas sudah menceritakan segalanya.
Mychibibox menyediakan konsultasi yang berterusan secara PERCUMA. SEBELUM, SEMASA dan SELEPAS PEMBELIAN bersama kami.
Jika anda menghadapi masalah setelah mula mengambil produk Shaklee, pastikan anda kembali kepada kami supaya kami dapat menganalisa dan memberikan nasihat tentang perkara yang anda perlu lakukan.
Berkemungkinan jadual pengambilan vitamin yang tidak mengikut saranan kami.
ATAU
ATAU
Anda mengalami Healing Crisis
ATAU
Mungkin masalah lain yang diluar jangkaan.
Walauapa pun, mychibibox berharap anda kembali kepada kami. Ini adalah HAK anda dengan sebarang pembelian.
Semalam, saya mendapat seorang pelanggan daripada Keningau, Sabah iaitu Pn Patricia. 
“Beliau berterima kasih kerana saya memberikan konsultasi yang memuaskan hatinya. Menurutnya, beliau ada mengambil Shaklee Product daripada ejen di kawasannya namun ejen itu hanya sekadar menjual tanpa penerangan yang lebih jelas. Terutamanya do’s anda don’tsdengan Shaklee Vitamin. Kami terpisah dek Laut China Selatan namun itu tidak menjadi halangan untuk berkomunikasi.”
Oleh itu wahai pelanggan atau bakal pelanggan mychibibox yang disayangi, menjadi kebiasaan saya untuk follow-up perkembangan anda selepas pembelian dan diharapkan mendapat kerjasama daripada anda. Bukanlah saya menghubungi bertujuan untuk menjual atau meminta anda membeli lagi barangan Shaklee daripada saya TETAPI saya hanya ingin pastikan anda berpuashati dengan produk Shaklee serta membantu jika anda menghadapi masalah.
Kami sayangkan anda kerana tanpa anda, siapalah kami!!!!
Terima kasih untuk sokongan padu daripada anda semua.

  

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge