Sekilas fakta : VIVIX & Anti-penuaan

By | December 9, 2011

 • Vivix adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakananan polifenol.
 • Vivix mengandungi unik botami Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. 

 • Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan.
 • 30 hari pengambilan Vivix menyamai kandungan resveratrol di dalam 3,000 gelas wain merah. Sehari 1 sudu teh sahaja.
  • 1 bahan di dalam Vivix dikaji dalam hampir 2,500 artikel akademik termasuk pelbagai kajian yang dikelolakan oleh Harvad University, the Natioanl Institute on Aging, the National Cancer dan the National Institute of Environmental Health Science.

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
  Pertanyaan??
  Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

  Berminat untuk mendapatkan shaklee??
  Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge