Sertai keluarga mychibibox se-Malaysia

By | December 31, 2011

Diam tidak diam, sudah 6 bulan saya berkecimpung di dalam Shaklee Biz dan sedang bergerak maju ke depan mengembangkan keluarga Mychibibox. Saya bersyukur ke hadrat Ilahi kerana niat saya untuk mencari side income daripada online biz tercapai dengan kehendak-Nya. Lebih-lebih lagi dipertemukan dengan keluarga Euphoria yang diasaskan oleh Puan Norita telah banyak mengubah kehidupan saya.
Sejujurnya, saya seperti hilang arah setelah mula bekerja pada tahun 2008. Hanya bekerja makan gaji dan bergerak mengikut arus keadaan. Sekarang saya telah mempunyai MATLAMAT YANG NYATA dan paling penting, ianya tidak menjejaskan masa saya bersama keluarga. Nama pun ONLINE BIZ kan. Malahan ada customer saya yang terkejut bila saya katakan saya berjual Shaklee sambil bekerja seperti biasa. Mungkin boleh saya katakan yang Shaklee adalah Full Time Biz kerana saya peruntukan masa 24/7 untuk Shaklee Biz sedangkan kerja makan gaji saya hanya pada hari berkerja (   ^ _^)v
Di sini saya perkenalkan keluarga mychibibox yang menjadi wakil Shaklee anda se-Malaysia.
CENTRAL REGION
(1) Tuty Rahiza
Phone / SMS : 012-738 3040
E-mail : mychibibox[@]gmail.com
Facebook FANPAGE : mychibibox
Facebook ID : Tuty Rahiza
COD area
Weekdays : Lunch hour (12-1pm)  Glenmarie
                   Night  Puncak Alam
Weekend : Bandar Puncak Alam, Saujana Utama, Alam Budiman, Meru, Shah Alam
(2) Arizza ( Aie)
Phone / SMS : 019-659 3863
E-mail : aie012@gmail.com
Facebook ID : Arizza Zainal
COD Area
Sri Muda, Kemuning, Bandar Tinggi, Bandar Puteri, Shah Alam Sekysen 34, Kampung Bukit Naga


SOUTHERN REGION
(1) Zetty ( Maisarah)
Phone / SMS : 017-218 5829
E-mail : terang_hati@yahoo.com
Facebook ID : Maisarah Bte Zainal Abidin
COD Area
Weekdays : After 5pm
Weekend : Anytime if available
All around Batu Pahat, Johor district


NORTHERN REGION
(1) Latifah
Phone / SMS : 019-553 5878
E-mail : thifa&iakan@gmail.com
Website : In progress
Facebook ID : Latifah Mohamed
COD Area
Weekdays : 9 -6pm Kangar, Perlis
Weekend  :  Batu Gajah, Perak
   



Perhatian : Caj penghantaran untuk perkhidmatan Cash-On- Delivery akan dikenakan mengikut kawasan.

Mahu menyertai keluarga Mychibibox dan bersama-sama menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee samada secara separuh masa atau sepenuh masa? Surirumah juga boleh melakukannya kerana pengasas kumpulan Euphoria adalah seorang SURIRUMAH.

Kami menyediakan Full Guidance untuk anda. Jangan risau kerana anda tidak perlu menghadiri kelas setiap hari atau menghadiri perjumpaan sehingga tengah malam kerana bisnes kami mementingkan keseimbangan hidup anda bersama keluarga. Internet di hujung jari kan.


INI BOLEH JADI ANDA????

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge