Anak lebih aktif, happy dan selera makan bertambah

By | January 4, 2012
Anak yang jatuh demam atau sakit sering kehilangan selera makan. Sama seperti anak saya, Dhia Amni. Memang merisaukan sebab anak-anak perlukan makanan untuk lebih bertenaga dan mengembalikan kesihatan badan. Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah anak kurang selera makan, saya suka mengesyorkan pengambilan Shaklee Meal Shakes yang lengkap dengan multivitamin serta protein. Bau vanilla yang harum semerbak sangat mengancam kalbu.

Entry ringkas dengan testimoni daripada Pn Leen:

Anak Pn Leen sering demam dan tidak mempunyai selera makan. Mari lihat feedback beliau setelah anaknya mengambil Mealshakes

“Kelmarin die demam lagi..plus batuk n asma..tp sy cont je bg mealshake tu..alhamdulillah..demam 1 hari je pastu ok dah..batuk blom lagi..nampak la perubahan +ve sejak bagi mealshake ni..die lebih aktif n happy..selera makan pun ok skit…dulu langsung x nak mkn nasi.”
Amni hilang selera makan tapi harus diingat yea..Mealshake hanya untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas dan boleh diambil samada 1/2 sudu teh atau 1 sudu teh sahaja sekali sehari. Jadinya, saya tidak boleh la memberikan Meal Shake kepada Amni kerana baru berusia 10 bulan.
Saya kongsikan lagi satu testimoni pelanggan saya:
Bukan kanak-kanak sahaja sukakannya, si ibu pun sukakannya. 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge