HAPPY NEW YEAR 2012 !!!

By | January 1, 2012
Mychibibox mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 kepada semua pelanggan kami serta bakal pelanggan kami. Tahun 2011 adalah satu tahun yang manis kerana menjadi titik perubahan yang penting dalam hidup saya. Bermulanya pertemuaan saya dengan product Shaklee seterusnya menjadi ahli dan akhirnya menjadi PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH.

Alhamdulillah kerana niat untuk ber-online biz telah tercapai dan saya mampu mendapat pendapatan tambahan untuk membantu kewangan keluarga.

Insya Allah kami akan memperbaiki lagi perkhidmatan kami dan diharap anda dapat memberikan feedback samada baik atau buruk supaya kami sentiasa awas dengan mutu perkhidmatan. Kami menerima pendapat anda dengan terbuka jika ada sebarang idea bagi pihak pengurusan mychibibox.

Akhir kata, kami menjanjikan promosi dan perkhidmatan yang lebih baik pada tahun 2012. Semoga 2012 lebih baik daripada 2011. Kami mementingkan kepuasan hati serta keredhaan pelanggan dalam setiap urusan jual beli dengan mychibibox supaya rezeki yang kami perolehi lebih diberkati oleh Yang Maha Esa.

Aminnnn…

明けましておめでとうございます。今年もどうぞよろしくお願いいたします。


 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge