Ibu hamil anak ke 4 – Lebih bertenaga dengan Shaklee

By | January 14, 2012
Mengandung sambil menguruskan keluarga adalah satu perkara yang mencabar. Apatah lagi di kala sudah mempunyai anak lebih daripada seorang. Begitu juga dengan pelanggan saya, kak ct ain yang sedang mengandung anak ke empatnya. Pada masa yang sama perlu menjaga 3 orang anaknya yang masih kecil dan sedang lasak.

Perhatikan tarikh bagi setiap post di facebook yea..
24 November 2011 :
Pening n sakit kpl..susah nak tido mlm..ade sesape ade care mcm ne nak hlgkan semua ni? x leh thn la..
Tidak lama kemudian, Kak Ct Ain telah menghubungi saya untuk mendapatkan product Shaklee dan saya sarankan vitamin yang sesuai untuk ibu hamil.
12 December 2011 :
Alhamdulillah since mkn vit Shaklee yg Tuty Rahiza suggest kan sume mslh tu ilang..walaupun bru 2 mgu mkn tp sy lbh bertenaga n xde lg skit kpl..alhamdulillah
Ini komen terbaru Kak Ct Ain

6 January 2012
da almost 2mnth try vitalea n ostematrix n Alhamdulillah mslh sakit kpl n lutut hmpir hilang..tq Tuty Rahiza for ur recommendation..bdn pun lbh sihat n lbh xtiv berbanding sblm ni..pas ni nak try set after bersalin lak..
Saya memang mengagumi Kak Ct Ain yang gigih membawa diri yang sarat mengandung serta menjalankan tugas sebagai ibu kepada 3 orang anak serta isteri kepada suaminya. Semoga Kak Ct Ain akan lebih cergas dan cekal. Oh ya, nampaknya beliau juga berhasrat untuk mencuba Euphoria Set Berpantang.Kebanyakan pelanggan kami yang berpuas hati memang akan mula mencuba sedikit demi sedikit produk shaklee yang lain..Senang kata “Sudah mula Jatuh Cinta dengan Shaklee”..Kak Ct Ain menghadiahkan set G (ASAHE) untuk masalah resdung suaminya

Kak Ct Ain membeli sendiri produk berkenaan di Shaklee HQ Empire Subang Gallery dan sudah tentulah beliau mendapatkan ID saya dahulu supaya dapat membeli dengan harga ahli. Jika anda berdekatan dengan mana-mana cawangan Shaklee, bolehlah SMS/PM saya untuk mendapatkan ID saya.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge