Perkhidmatan Cash-On-Delivery

By | January 10, 2012

Ahad lepas saya berpeluang berjumpa dengan bakal mychibibox customer, Pn Rina di Amcorp Mall. Kebetulan kami sekeluarga berkunjung ke rumah saudara di kawasan sekitar. Jadinya dapatlah saya terangkan dengan lebih jelas mengenai Shaklee Product. Hampir 2 jam juga sambil makan di restoran. Sepanjang sesi berkenaan, Pn Rina bertanya tentang perkara-perkara yang beliau kurang jelas samada dengan product ataupun masalah yang dihadapinya. Sangat gembira kerana saya dapat membantu setakat yang saya tahu dan Insya Allah kita bersama-sama berusaha serta bertawakal kepada-Nya ya dear.
Secara amnya, Mychibibox menjalankan Shaklee Biz kami secara online sepenuhnya. Bermakna, kami akan memberikan konsultasi juga secara alam maya. Semua tempahan akan diuruskan dengan kadar segera setelah pembayaran diterima dan penghantaran akan dibuat pada hari yang sama jika anda melakukan pembayaran sebelum cut-off time pukul 12 tengahari kecuali dinyatakan.
Namun begitu, kami juga menyediakan perkhidmatan Cash-On-Delivery atas permintaan pelanggan. Insya Allah kami cuba memenuhinya jika bersesuaian dengan masa kerana ianya penting bagi kedua-dua pihak selesa dengan masa dan tempat.
Masa yang ditetapkan oleh pihak mychibibox adalah seperti berikut :
Hari bekerja ( Isnin – Jumaat )  Pukul 12 – 1 Tengahari sekitar Glenmarie atau anda boleh datang ke pejabat saya di Temasya Industrial Park, Glenmarie untuk masa selain dinyatakan.
Hujung Minggu ( Sabtu & Ahad), Waktu malam hari bekerja– Kawasan sekitar Bandar Puncak Alam, Saujana Utama
Selain itu, anda boleh mendapatkan Shaklee Product daripada mychibibox biz partner seperti di dalam senarai ini.
PERHATIAN!! Caj penghantaran akan dikenakan berdasarkan tempat pertemuan dan budi bicara kami. Selalunya saya caj RM5 sahaja. Duit minyak kan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge