Masalah penglihatan semakin jelas dengan Shaklee VIVIX ( Testimoni Pengguna)**

By | February 17, 2012
Di Malaysia, warga emas yang semakin meningkat usia boleh dikatakan juga sering mengalami pelbagai masalah kesihatan berbanding dengan warga emas di negara matahari terbit, jepun yang tetap gagah bekerja walaupun pada usia 60-70 tahun. Malahan saya pernah berjumpa dengan seorang nenek yang berusia dalam 90 tahun sedang bersiar-siar di taman pada waktu pagi untuk menjaga kesihatan diri.
Emak saya juga tidak terkecuali. Disahkan menghidap diabetes dan perlu mengambil pil yang banyak sangat. Serius saya risau tengok emak saya ambil pelbagai pil. Takut bukan semakin pulih tapi memudaratkan diri serta merosakkan buah pinggang. Saya ada membelikan Shaklee product untuk diabetic program tapi memandangkan jumlah product berserta dengan pil hospital tu, akhirnya saya berpeluang membelikan emak saya sebotol VIVIX sebagai hadiah.
Kenapa saya hadiahkan VIVIX untuk emak saya?
Warga emas agak sukar untuk mengambil pelbagai jenis pil pada satu masa ditambah dengan pengambilan air kosong yang mungkin kurang juga. Dengan VIVIX, emak saya hanya perlu ambil SATU SUDU TEH sekali sehari sahaja. Jadinya di samping pil hospital yang banyak itu, tambahan VIVIX tidaklah menjadi beban sangat pada emak saya.
Eh, saya tidak hentikan pengambilan ubat hospital emak saya yea sbb saya bukannya doctor. Saya berharap dengan VIVIX maka dos pengambilan ubat emak saya akan berkurang. Tubuh yang sudah biasa dengan ubat hospital tidak boleh dihentikan serta merta kerana akan membahayakn diri TETAPI dosnya boleh dikurangkan atas nasihat doctor.
Oh, saya dalam proses penghantaran VIVIX kepada emak saya. Jadi belum ada testimony yang saya dapat kongsikan tentang VIVIX dan penyakit diabetes emak saya.
Ikuti kisah warga emas yang penglihatan semakin jelas selepas menggunakan Shaklee VIVIX hampir sebulan.**
“Yati sblm lupa sy nk bgtau awk…smlm mak saya ckp2 dgn ayah sy psl mata. mak sy kata skrg boley nmpk dgn jelas tau..mcm jam kat kereta tu kan kecik je number die kan pastu mak saya nmpk mcm pecah2 je sblm ni tp skrg nmpk jelas dah siket tau..x dek pecah2 dah number tu..berbelit x ayat saya??harap awk faham la ayat sy nih…haaaa…mmg mcm tu ke kesan vivix tu??sbb sblm ni mak sy nk pg operatemata tau sbb x tahan silau la,rimas la kat mata.pastu badan pon mcm segar siket kalau lps buat aktiviti luar tu.x dek lenguh2 mcm selalu.

Alhamdulilah sgt2 yati kesan positif tu nmpk sgt..syukur sgt sy. sy la anak yg paling best sbb dah bg mak sy rasa best! Kredit : Rahsia Vitamin
Syukur sangat kerana sebagai anak, itu adalah nikmat yang paling besar. Pemberian yang nampak kecil tapi berbaloi untuk kesihatan ibu dan ayah tersayang.
Apa kata anda pula hadiahkan Shaklee VIVIX untuk yang tersayang?? Barang boleh sentiasa dibeli tapi KESIHATAN adalah mahal harganya. Apatah lagi jika sudah jatuh sakit.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge