Dulu hantar 25 oz, Kini 20 oz sudah mencukupi ( testimoni pengguna)**

Sudah menjadi kebiasaan untuk saya “menemuramah” pelanggan-pelanggan saya sebelum saya mengesyorkan mana-mana produk Shaklee. Malah jika saya mendapat term penyakit yang pertama kali saya dengar, saya akan buat self-study untuk memahami keadaan pelanggan saya. Mana boleh main terjah sahaja kan???
Rakan baru saya, Pn Ana adalah salah seorang yang pada saya sangat unik masalahnya. Di awal sesi soal jawab kami, saya hanya menyarankan Euphoria basic breastfeeding set sahaja kepadanya kerana saya tidak nampak masalah yang dihadapinya, Untuk pengetahuan semua, Pn Ana memang konsisten dengan jadual pamnya di pejabat dan menjaga pengambilan air kosong setiap hari. Malah, beliau mampu untuk mendapatkan 5-8oz satu sesi. Namun ada masalah lain rupanya.
maslah ana 30.3.12 edit 180x300 Dulu hantar 25 oz, Kini 20 oz sudah mencukupi ( testimoni pengguna)**
Tarikh : 19 March 2012
“Masalah saya skrg ialh saya kena bg nursery 25oz setp ari. Saya xde stok lgsung sbb Pam satu hari tu memg ckup2 je utk esok.breast saye pun lmbt penuh stp kali lps pam. Kalau nak dptkan 5oz tu kena pam dlm 40 minit
Terkejut sungguh saya bila Pn Ana perlu menghantar 25oz EBM setiap hari. Saya sendiri perlu sediakan 18oz semasa amni berusia bawah 6 bulan dan sudah terasa keperihannya. Oleh itu, saya sarankan untuk Pn Ana mengambil set asas breastfeeding bersama-sama dengan Energizing Soy Protein bagi membantu penghasilan susu yang lebih cepat selepas sesi pam.** Saya juga menyarankan beliau untuk mengurangkan kuantiti EBM yang dihantar ke nursery kerana bayi yang menyusu kebiasannya hanya perlukan lingkungan 15-20oz dalam sehari. 
testi set b ESP ana edit  180x300 Dulu hantar 25 oz, Kini 20 oz sudah mencukupi ( testimoni pengguna)**
Seminggu kemudian saya menerima SMS berita gembira daripada Puan Ana bertarikh 27 Mac 2012.
“Salam Tuty, ni ana. Ana just nak share gud news lps guna set b+alfalfa, susu ana dh mulai bnyk n selalukan ana bg nursery 25 oz kn, skrg ni bg 20 oz je dh cukup. betullah baby cpt kenyang. pastu breast pun jd lebih anjal” **
Syukur sesangat untuk Pn Ana…So happpy for you. Pembetulan set b+ESP yea.. ( ^ – ^ )

Ana ESP berbaloi edit 180x300 Dulu hantar 25 oz, Kini 20 oz sudah mencukupi ( testimoni pengguna)**

Apa komen Pn Ana tentang pelaburan beliau untuk ESP?

“Berbaloi amik ESP skali. Alhamdulillah sgt..skrg ni sekali pam dpt 9oz.Tq tuty” 
Nak tahu rupa ESP ni?? Taraaaa…
ESP 170x300 Dulu hantar 25 oz, Kini 20 oz sudah mencukupi ( testimoni pengguna)**
Product yang paling laris di mychibibox dan menjadi kegemaran ramai kerana pelbagai manfaat yang mereka perolehi. 
Jangan lupa yea yang unit asas organism adalah SEL. Sel dihasilkan dengan protein. Fungsi sel adalah membahagi untuk menggandakan lagi sel. Jadinya jika sel badan anda sihat, maka berjuta-juta sel sihat akan dihasilkan. Bayangkan jika sel rosak yang digandakan hingga berjuta-juta jumlahnya, sudah tentulah ketahanan badan juga akan merosot dan badan kita mula mendapat penyakit.
Pastikan anda mendapat konsultasi yang betul sebelum membuat sebarang pembelian yea !!! 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS | whatsApp 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge