Faedah menjadi ahli Shaklee

By | March 29, 2012
Dua minggu lepas telefon bimbit saya rosak. Mati kutu sebentar kerana telefon adalah umpama nyawa untuk Shaklee Biz saya. Gadget terpenting dalam segala gadget. Pandai sungguh telefon saya yang tamat riwayat pada hari saya menerima Shaklee Bonus. Oh, jangan tidak tahu yang bonus diterima pada pertengahan bulan yea..Umpama dapat gaji setiap 2 minggu.
Saya ingin kongsikan faedah yang akan anda dapat bila menjadi ahli Shaklee
(1)   Pembelian pada harga ahli dengan diskaun 15-20% mengikut product.
(2)   Cash back apabila pembelian bulanan anda memenuhi syarat kelayakan untuk mendapatkan cash back serendah 5% dan setinggi 21%
(3)   Peluang menyertai Shaklee International Convention / Umrah bagi yang beragama Islam dan juga local trip dengan pengumpulan point selama setahun.
(4)   Car Fund: Ini bukan bermakna pihak Shaklee (M) akan beri anda sebiji kereta TETAPI anda akan diberikan wang tunai untuk membeli kereta idaman.
(5)   Layak menyertai peraduan yang Shaklee (M) anjurkan seperti yang saya menangi tahun lepas “Spot the Car Contest”
Bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee??
Ada dua cara untuk menyertai Shaklee :
(1)   Bayar yuran keahlian RM65 + Starter kit postage : RM10 Semenanjung / RM20 Sabah Sarawak
(2)   Pembelian barangan Shaklee dalam satu resit sebanyak RM650-700 bersamaan 200uv untuk mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA
Jika anda berminat untuk menyertai keluarga mychibibox untuk menjadi pengedar Shaklee seterusnya berusaha untuk menjana pendapatan, ini adalah langkah pertama yang perlu anda lakukan.
Insya Allah, saya akan memberikan guidance serta coaching supaya anda juga mampu merasai apa yang saya nikmati sekarang.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge