Jerawat semakin halus, suami puji kulit kaki tidak merekah ( Testimoni Bergambar)**

By | March 23, 2012
Antara perkara yang mengujakan dalam berkongsi kebaikan Vitamin Shaklee ini adalah feedback rakan-rakan yang telah merasai keseronokan mengamalkan produk Shaklee. Pn Gie adalah kenalan maya saya yang mengambil Euphoria Skin Care dalam bentuk eco pack terlebih dahulu. Alhamdulillah beliau sangat sukakannya dan kini membeli FULL PACK berserta dengan Soy Protein kegemaran ramai, ESP.
Melalui perbualan kami, Pn Gie sangat seronok kerana jerawat di mukanya menjadi semakin kecil dan halus setelah hampir sebulan menggunakan set ini**. Anda boleh lihat sendiri perbezaan yang ketara di dalam gambar di atas. Saya yang melihat sudah tentulah teruja apatah lagi tuan punya diri.
Sepatah kata Puan Gie tentang perubahan kulit wajahnya :
Best betul la, sya tgk wajah sblm n slepas pun sya terkejut..haha
Sebenarnya saya sudah meminta testimoni lebih awal tapi Pn Gie ingin berkongsi selepas kulitnya licin sepenuh namun dek kerana meter kegembiraannya yang tinggi, beliau telah menghantar gambar ini pagi tadi.
“Walaupun x bpe nk licin, tp hasilnya x sbo nk share2”
Oh ya, Pn Gie juga kongsikan pengalamannya setelah mengambil ESP
” Lepas amk esp, lg rasa btenaga, x mengantok pun tme wt keje,,,lebih YAKIN”**
Namun apa yang lebih menggembirakan hati adalah apabila suami memuji diri kita.
 “suami sya jns susah nk memuji,,tu yg x best kan..tp yg DIA PUJI SGT,, KAKI X MEREKAH, coz dia ske gosok2, belek2 kaki saya..kalo dia da puji maknanya memgla..hehe”**
Sebelum saya terlupa, Pn Gie ada mengamalkan Vitamin E masker. Tidak susah sangat kerana beliau hanya pecahkan sebiji capsul Vitamin E dan sapu di kawasan berjerawat selepas mencuci muka setiap malam. Mungkin anda juga boleh cuba petua ini untuk kesan yang lebih cepat.
Thank you Gie for this lovely testimony…I’m so haaaaapppy for you. 
Terima kasih juga kerana turut menaikkan meter kegembiraan saya pada hari Jumaat yang ceria ini.

Ingin jadi cantik seperti Pn Gie?? Pelaburan berbaloi untuk kesihatan dalaman dan juga kecantikan luaran. Jangan tunggu lama-lama kerana nanti anda yang rugi..

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge