>

Promosi Februari 2014

Promosi Februari 2014

Friday, 2 March 2012

Susu badan meriah, kulit gebu & masalah sembelit hilang ( Testimoni pengguna)**

Pn Ayu adalah kenalan maya yang baru saya kenali. Beliau masih menyusukan si manjanya dan membeli Set Tripple M. Pada mulanya beliau hanya bercadang untuk membeli set asas bersama ESP, namun setelah berfikir panjang akhirnya Set Tripple M menjadi pilihan hati. 


Saya kongsikan testimony Pn Ayu yang sangat menggembirakan hati saya.Serius memang berbunga-bunga hati dibuatnya.


“ Stakat ni MMG PUAS HATI…susu badan banyak..anak pun x bergayut lama2..cepat kenyang..masalah sembelit dari anak dara pun dh hilang..tiap2 pagi mesti buat temujanju dgn cik Tan..badan rasa ringan..nak bangun pagi pun x rasa malas..rasa bertenaga dan cergas..

Member opis yg menyusu anak juga jeles tgk stok susu saya..diorang pun pam juga..tp x bnyk mcm susu saya..(rasa bangga sekejap)..

Bukan itu saja..yg paling best bila member opis tegur wajah semakin berseri..kulit nmpak gebu dan cantik..padahal x pakai apa2 krim sejak lepas bersalin ( x da masa berdandan + malas)//(hehe..bertambah2 rasa bangga)..

Baru guna produk ni 10 hari yg lepas..tp kesan dia sgt memuaskan..X RUGI BELI PRODUK YG MAHAL SIKIT asalkan hasil yg dpt berbaloi..

Ramai yg Tanya APA RAHSIA SAYA..saya cakap SHAKLEE”

Tengok tu..Asalnya untuk menambahkan susu badan sahaja tapi berderet-deret bonus yang Pn Ayu dapat..Saya suka panggil bonus ini sebagai “side effect” pengambilan Shaklee kerana ramai juga yang bertanya, “ Ada Side effect tak??”..Takkanlah saya nak menipu kata takde “side effect” sedangkan memang BAAANYAAKK sangat “side effect” pengambilan Shaklee. Yang pasti semuanya adalah POSITIF**

Saya ringkaskan “side effect” selain pertambahan susu badan yang Pn Ayu rasai:

(1)   Masalah sembelit sejak anak dara tiada lagi
(2)   Badan lebih ringan dan mudah bangun pagi
(3)   Rasa bertenaga dan cergas
(4)   Kulit muka semakin gebu dan cantik walaupun tidak berdandan

Kesan-kesan ini adalah berbeza bagi setiap individu. Jika anda mengikut saranan jadual pemakanan yang saya sediakan serta menjaga pengambilan air kosong sebanyak 3 liter sehari, Insya Allah anda juga akan merasai perkara yang sama. Oh, tidak lupa dengan jadual pam yang konsisten yea..

Dapatkan untuk diri anda juga kerana bak kata Pn Ayu,"x rugi beli produk yg mahal sikit asalkan hasil yg dpt berbaloi”

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

MyCHibiBox Vitamin StoRe Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon