>

Promosi Februari 2014

Promosi Februari 2014

Thursday, 5 April 2012

Anak anda Picky Eater?? Fussy Eater?? ( Testimoni Pengguna)**

Risaunya hati bila anak tidak mahu makan.Kekadang bila mula makan tu, bukan main memilih. Sayur tak mahu. Jika ada di dalam nasi goreng atau mee goreng ke, diminta untuk keluarkan sebelum mahu makan. Ibu pun jadi pening kepala melayan kerenah anak begini.

Anak anda mempunyai tabiat pemakanan seperti di atas?? Mari lihat testimoni pengguna yang sangat senang hati dengan perubahan pemakanan anak mereka.



Pn Azra :
Bagus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt syur..gembira hati sy tgk die da berselera..pipi pond a berisi

Pn Rafaliah :
Anak I dulu pun camtu..dh mkn mealshake sekali mkn 3 pinggan..hehe


Pn Ida :
“ Anak anda picky eater?? Samalah anak sayapun. Namun sekarang selera makannya sudah meningkat. Syukur Alhamdulillah. Saya telah mencampurkan sesudu Mealshake Shaklee ke dalam susunya setiap pagi. Sekarang walaupun saya masukkan sayuran ke dalam nasinya, beliau makan ja.** Kalau dulu, “ no no no” siap dengan jari. Then terus sentap x nak makan. Dah la makan pun sejemput.

Bestnya rasa bila dia nak makan tanpa luak balik tu.

Sekarang memang wajib makan lunch dan dinner. Kalau lambat die boleh cakap “ Ibu, makan time”, “Ibu, Nazhan nak nasi”..Kalau dulu…Sorry la nak request nk makan. Boleh pulak berhari xmakan nasi, relax ja. Syukur Alhamdulillah”

Seronokkan dengan kisah ibu-ibu di atas. Mungkin anda juga boleh mencuba Shaklee Mealshake yang disebut-sebutkan dalam testimoni di atas

Kekurangan nutrisi dalam pemakanan adalah antara punca utama yang selera makan menurun samada kanak-kanak mahupun orang dewasa. Shaklee Mealshakes dilengkapi dengan 19 jenis vitamin serta 9 asid amino perlu yang membantu menutup lopang-lopang nutrisi daripada diet harian. Tidak hairanlah apabila keperluan nutrisi dilengkapi maka selera makan anak-anak juga akan bertambah.

Sekilas fakta Mealshake ( Source: Shaklee Malaysia )
Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 

Bau French Vanilla yang harum semerbak akan membuka selera si ibu juga yea..

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

MyCHibiBox Vitamin StoRe Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon