Setahun menjadi Ahli Shaklee

By | April 24, 2012

Bulan April antara bulan yang sangat saya suka semasa di Jepun dahulu. Banyak sebab yang menjadikan April sangat bermakna pada saya

Bulan di mana bunga sakura akan berkembang,
Bulan di mana bunga-bunga serta daun baru akan tumbuh setelah musim sejuk.
Warna hijau yang cantik itu sangat sejuk mata memandang.
Saya dahulu pergi ke universiti dengan berbasikal. Jadi memang akan lalu di tepi deretan pokok sakura. Subhanallah, rindunya untuk melihat kecantikan alam.
Dalam Shaklee Biz juga, April merupakan bulan saya menjadi ahli Shaklee.Hampir setahun menjadi ahli dan 9 bulan berkecimpung dalam Shaklee Biz. Alhamdulillah dengan rezeki daripada-Nya. Hati lebih lapang dan berkeyakinan.
Sepanjang menjalankan biz ini secara online, saya dapat rumuskan satu perkara.
KOMITMEN PADA APA YANG DILAKUKAN
Untuk berjaya, kita perlu memberikan sepenuh komitmen walaupun anda bercadang untuk membuat Shaklee Biz secara part time. Ingat moto masa zaman sekolah dahulu
>>> USAHA TANGGA KEJAYAAN <<<
Saya sendiri masih merasakan diri baru pandai menapak setelah bertatih sekian lama. “Tempoh” penglibatan tidak boleh dijadikan ukuran tetapi sejauh mana kita committed itu yang perlu diambil kira.
Ramai yang bertanya, “ Bolehkah saya mendapat extra income dengan Shaklee Biz?”
Jawapan saya adalah BOLEH. Yakin kepada ALLAH dan diri sendiri serta usaha beribu-ribu kali ganda. Kejayaan bukanlah datang bergolek-golek yea.
Saya sayangkan Shaklee Biz ini kerana ianya banyak mengubah gaya hidup saya serta menemukan saya dengan mereka-mereka yang sangat dikagumi.
Berminat?? Boleh hubungi saya untuk info yang lebih terperinci. 

Saya tidak janjikan yang anda akan mendapat 5 angka dengan hanya menjadi ahli Shaklee tetapi ianya bukanlah mustahil jika anda tahu serta berada di dalam kumpulan yang betul.

 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge