Shaklee Lecithin Terbaik!!!!!

By | April 2, 2012
Awal tahun 2012 agak menggemparkan apabila Shaklee Lecithin telah tiada di pasaran Malaysia. Oppss..Bukan dihentikan penjualannya di Malaysia sebaliknya kerana sambutan yang sangat laris sehingga stok lecithin di seluruh cawangan Malaysia telah tiada. Hampir 2 bulan menunggu untuk stok baru sampai daripada USA.
Dek kerana penangan Shaklee Lecithin ni, ada pelanggan yang mendapatkan product Lecithin daripada jenama lain untuk menggantikan Shaklee Lecithin. Namun keberkesananya tidak setara dengan Shaklee Lecithin katanya. Oh, bukan saya yang komen yea tapi pelanggan saya, Pn Elly yea.
” Sy skrg tgh mkn lecithin s***a tp rsnye tak berapa serasi la..kureng skit kesannya dr lecithin shaklee..sy noticed dgn lecithin shaklee..if berat tak turun..ia akan maintain kn je..kdg2 rs inci yg turun..berat sama je..so, nk smbg mkn lecithin shaklee balik..hr tu nk beli ngan tuty tp abis stok..tu sbb la beli brand s****”
Bagi anda yang ingin mencuba Shaklee Lecithin, anda terpaksa menunggu sekali lagi kerana buat kali ke 2, Shaklee Lecithin tiada di pasaran Malaysia. Bukan salah Shaklee (M) kerana stok yang disediakan adalah untuk tempoh 6 bulan tetapi Lecithin terjual bagai goreng pisang panas lalu semuanya laris dalam masa 2 bulan sahaja.
Perlu tunggu 2 bulan lagi ke??? Jangan risau kerana Shaklee Lecithin akan re-stock pada pertengahan April. Bagi anda yang tidak dapat menunggu lama, mungkin anda boleh cuba Shaklee OmegaGuard yang bertindak seperti Lecithin sebagai Fat Emulsifier. Harganya sedikit mahal berbanding lecithin namun kesannya lebih cepat.
Percaya atau tidak..Sampai ada yang memberikan perumpamaan antara OmegaGuard dan Lecithin.
Lecithin umpama naik kereta. Murah tapi kesannya lambat
Omega umpana naik kapal terbang. Mahal tapi kesannya cepat
Boleh baca di sini dengan Kisah Puan Norita berdiet dengan Shaklee OmegaGuard
Oh, kedua-dua produk ini samada Lecithin mahupun OmegaGuard selamat diambil oleh breastfeeding mommy yang mahu berdiet yea..
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge