>

Promosi Februari 2014

Promosi Februari 2014

Sunday, 22 April 2012

Testimoni : Morning Sickness berkurang dengan Shaklee Mealshake**

Selama ini mungkin ada yang beranggapan yang Mealshake hanyalah untuk kanak-kanak sahaja. Walaupun Shaklee juga meletakkan Mealshake di bawah kategori Children Health, namun sebenarnya orang dewasa juga boleh mengambilnya.

Saya memang galakkan ibu hamil terutamanya mereka yang mengalami morning sickness yang teruk di awal kehamilan. Saya sendiri sudah laluinya. Badan hampir macam sayur, lembik tidak bermaya kerana saya tidak boleh mengambil makanan sebarangan.Apa yang saya makan, semua akan muntah balik. Sampai satu tahap, saya jadi takut untuk makan kerana tidak mahu terseksa dengan muntah-muntah. Minum air kosong pun boleh jadi muntah. Saya hanya boleh mengambil nasi dengan telur masin serta ikan kering sahaja. Sangatlah tidak berkhasiat untuk tumbesaran baby kan???

Untuk kehamilan kedua (yang tidak tahu bila lagi), saya akan pastikan Mealshake sebagai salah satu supplement wajib saya nanti. Kenapa??

Inilah jawapannya kerana mealshakes dilengkapi dengan multivitamin serta protein yang dapat menampung lubang-lubang nutrisi yang lopong**. Sangat sesuailah untuk ibu hamil yang mengalami morning sickness yang teruk atau mungkin boleh panggil "all day n nite sickness". 

Jom lihat testimoni terbaru daripada rakan saya, Pn S yang sedang hamil anak ketiganya.



"Salam. Nk bg testi mealshake ni.HIDE NAMA I ek.Actually bli mealshake ni sbb nk jaga kulit muka.pregy this time kulit mmg bmyk gile + jerawat. Tp yg plik fr day 1 mkn mealshake wit air kosong early mrng B4 bfast i dh tsgt2 kurg muntah. Fyi I klu pregnn mmg tsangat trk muntah dr bgn tido hingga nk tdo mlm. Kire all day n nite sickness. Mmg rasa plik gile. After day 4 je today br prcaya n bg testi. Syukur alhmdilah sgt2. Cume mlm kdang2 munth la gak tp sgt kurg. Plus asyik lapar pas mkn mealshake. Hope x gemuk. Cume niat asal utk kulit blum nmpk lg kesan +ve nye. tq tuty intro mealshake kat i. Ni yg tgoda nk bpntg dgn shaklee nnt."


Terima kasih Pn S untuk testimony ini...Insya Allah tidak gemuk dengan pengambilan Mealshake ini kerana protein yang terdapat di dalam Mealshake akan memberikan keanjalan pada kulit badan di mana ianya membantu penurunan berat badan selepas bersalin.


Jemput baca kisah Pn Fiza yang juga sedang mengandung dan telah mengamalkan Shaklee Mealshake :
Ingin mengetahui tentang Shaklee Mealshake lebih lanjut? Jangan segan silu untuk hubungi kami.



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

MyCHibiBox Vitamin StoRe Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon