Testimoni Tripple M : Anak umur setahun masih pakai breastpad**

By | April 10, 2012

Salah satu keperluan yang WAJIB ada bagi ibu bersalin adalah BREASTPAD. Saya sendiri menyediakan washable type dan disposable type breastpad. Seingat saya, saya hanya memakai breastpad sehingga Amni berusia 3 bulan atau mungkin kurang. Rasanya kebanyakan ibu pun mengalami situasi yang lebih kurang sama dengan saya.
Image google
Namun, pengakuan ikhlas daripada Pn J sangat memeranjatkan saya. Beliau masih memakai breastpad sedangkan anaknya sebaya dengan Amni iaitu SETAHUN. 
Rahsianya………

“Sjak ambik vit mmg susu byk skrg, slalu je BSH BJU KALU XPAKAI BREASTPAD..
tq ye tuty..”
“Bby akak slasa ni ckup sthn muda ckit je dr amni”
Pn J mengamalkan set Tripple M yang memang semakin mendapat tempat di hati breastfeeding mommy**.

Semoga Pn J akan berjaya meneruskan perjalanan separuh masa kedua sehingga anaknya berusia 2 tahun. Aminnnn…

 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge