Tips MUDAH KURUS selepas bersalin

By | April 27, 2012

Kita sering memikirkan untuk kurus hanya selepas bersalin. Tapi sedarkah anda yang proses itu harus dimulakan sedari anda sedang mengandung lagi. Bukanlah bermakna anda ikat perut sampai menjejaskan kesihatan serta tumbesaran bayi di dalam kandungan anda.
Jom saya kongsi tips untuk memudahkan anda mendapat bentuk asal badan selepas bersalin. Terima kasih kepada Lyana atas perkongsian yang menarik ini.

“Sila pastikan anda mengambil vitamin C dan protein yang mencukupi semasa mengandung. Ianya penting untuk PEMBENTUKAN KOLAGEN pada kulit.dan menyokong struktur kulit anda..Jadi selepas bersalin, bentuk badan mudah kembali ke bentuk asal disebabkan keanjalan kulit yang telah anda bina sejak anda hamil”
Untuk rakan-rakan yang sedang hamil tu, bolehlah cuba dan kongsikan outcome pada saya yea..Oh, boleh juga cuba dapatkan Shaklee Protein iaitu ESP dan Vitamin C.
 

 Mudah sahaja kan?? Badan pun jadi bertenaga semasa mengandung. Selain product ini, boleh lihat banner di bawah untuk saranan product semasa hamil.

Jom kengkawan amalkan yea..

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge