Kelas Euphoria untuk Beginner – satu langkah memulakan shaklee biz anda

Sekejap sahaja masa berlalu dan saya pun sudah dapat pemberitahuan email meminta untuk saya membayar kos pembaharuan pembelian domain mychibibix.com . Bermakna hampir setahun lah blog mychibibox bersiaran melalui internet dan berkongsi pelbagai kebaikan product Shaklee. Alhamdulillah..Oh, saya beli domain dengan blogspot sahaja. Bayar USD10 untuk setahun. Oppsss, terkeluar topik sudaahhh.
Seronok ke buat Shaklee biz ni???
Honestly, saya memang seronok terutamanya apabila dapat cash bonus di tengah bulan. Siapa nak kasikan??? Bonus company pun hujung tahun sahaja.Selain Cash, Shaklee juga menawarkan 2 bonus lagi iaitu Car Fund dan juga Convention. Saya cerita sedikit berkenaan 2 bonus ini. Saya belum merasainya tapi insya Allah sedang berusaha ke arah itu.
Car Fund : Jangan salah faham yang Shaklee akan berikan anda kereta sebiji yea. Apabila anda telah layak menyertai program Car Bonus ini, anda akan diberikan duit tunai (cash) untuk membayar kos bulanan kereta idaman anda.Jadinya bolehlah mula berangan-angan untuk membeli kereta yang mana satu.
Convention : 5 Star Trip yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee samada dalam negeri atau luar negara. Untuk muslim, anda boleh memilih program Umrah bagi oversea trip. Anda boleh membawa pasangan serta anak anda jika point yang diperlukan mencukupi.
Seronoknya saya lihat para Shaklee Leader di dalam Euphoria telah pergi mengerjakan Umrah dengan layanan 5 star pada bulan April lalu. Hotel kediaman yang bersebelahan sahaja dengan masjid. Subhanallah. Jemputan menjadi tetamu Allah itu sendiri sudah sangat besar ertinya, Apatah lagi jika dapat menginap di kawasan yang dekat dengan kawasan Masjid.
Tahun 2012 merupakan tahun untuk saya membentuk diri saya sebagai Leader untuk “anak-anak buah” Shaklee saya termasuk yang anda semua yang bakal menjadi “anak buah” saya. Insya Allah pelbagai perubahan hasil muhasabah kesilapan tahun 2011 akan membantu saya menjadi Leader yang lebih baik. Insya Allah.
Apa yang seronok dan best jika anda menyertai biz group mychibibox?
  1. Anda mendapat akses kepada saya hampir setiap masa samada melalui SMS | whatsApp | G-talk | Facebook PM | Call | E-mail . Insya Allah saya akan cuba untuk membalas secepat mungkin.
  2. Personal coaching atas permintaan. Walaupun secara asasnya, biz ini dijalankan secara online, anda masih boleh berjumpa dengan saya untuk mendapatkan panduan secara face-to-face.
  3. Kelas besar Euphoria daripada masa ke semasa. Ini bukanlah setiap minggu tapi 2-3 kali dalam SETAHUN.
  4. Walaupun tiada pengalaman berniaga, masih boleh buat biz ini. Saya sendiri pun inilah yang pertama kali betul-betul serius membuat bizness. Tambahan pula lebih kepada product sharing, kekadang pun macam tidak terasa membuat bisness. Oh, jiran saya kiri kanan memang tidak tahu saya ada online bisness ni.
  5. Housewife tapi tidak mempunyai MODAL. Insya Allah ini adalah antara tujuan pengetua Euphoria menubuhkan kumpulan ini untuk membantu para surirumah mencari pendapatan daripada rumah.
Pengumuman
Berkenaan item no 3 di atas, Kumpulan Euphoria akan mengadakan kelas untuk Beginner. Jika anda ingin memulakan biz ini, saya sangat GALAKKAN untuk anda sertai kelas ini.Jangan lupa kelas ini bukan sentiasa ada dan tempat pun terhad kepada 30 peserta sahaja. Sebelum itu perlulah mendaftar menjadi ahli dahulu ( ^ _____^ )
Tarikh : 2 Jun 2012 ( Sabtu )
Masa : 9.00- 5.00pm
Tempat : Hotel Seri Petaling ( To be confirmed)
Bayaran : Sila hubungi saya..Ada diskaun untuk early bird yea..
##Tarikh tutup pendaftaran : 20 Mei 2012##
Saya nak ajak suami, boleh tak??
Saya ada anak kecil, tiada orang nak jagakan.

Jangan terkejut yea..Kelas kami memang santai dan family friendly..Boleh bawa suami sekali dan juga anak kecil. Tiada masalah. My lil Amni pun sering dibawa menghadiri kelas. Jadinya riuh rendah jugalah dengan suara anak-anak kecil bermain di dalam dewan seminar.

genkimomma group 300x199 Kelas Euphoria untuk Beginner   satu langkah memulakan shaklee biz anda

 Gambar seminar tahun lepas. Masing-masing memeluk anak. Amni tidur di dalam stroller tu.

Jom, peluang sebegini tidak tahu lagi bila akan ada yea…

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge