Terima Kasih JUJUR balas pertanyaan

By | May 2, 2012

Alhamdulillah..Saya sangat seronok dengan Shaklee Biz ini terutamanya apabila pelanggan saya berpuashati dengan customer service saya. Insya Allah, saya akan cuba berikan yang terbaik. Perkhidmatan saya bukanlah berhenti selepas anda menerima parcel yea.
Kelebihan yang anda perolehi dengan menjadi pelanggan mychibibox :
(1) KONSULTASI BERTERUSAN – 24/7 akses.
Boleh hubungi kami melalui sms | whatsApp | G-Talk | E-mail | PM | call. Insya Allah kami akan membalas secepat mungkin dan jika tidak sepantas seperti yang anda harapkan, diharap dapat bersabar. ( Saya juga mempunyai keluarga)

(2) PENGHANTARAN PADA HARI  YANG SAMA –

Jika kami menerima pembayaran sebelum pukul 12pm samada melalui poslaju | Gdex | Citylink kecuali pada hari ahad dan cuti umum. Anda akan menerima parcel anda dalam tempoh 2-3 hari bekerja.

(3) PEMBELIAN DI CAWANGAN SHAKLEE

Ini perlu hubungi saya untuk tahu RAHSIA JIMAT RM65. Jangan lupa untuk hubungi saya untuk KONSULTASI ANDA.

PERHATIAN!!!!
1. KONSULTASI adalah termasuk JADUAL PEMAKANAN SUPPLEMENTyang khas dan bersesuaian dengan anda.
2. Sebarang PERMASALAHAN yang anda hadapi sila rujuk kepada saya semula.

Jom lihat apa kata salah seorang pelanggan kami tentang customer service daripada mychibibox.

 

 ” T. kasih, klu org lain tentu x bls tp tuty jujur bls ptanyaan as
semoga bisnes tuty sukses :-)”
Kerana kata-kata inilah yang membuatkan saya lebih bersemangat untuk berkongsi kebaikan product Shaklee dengan anda semua. Jika ada sebarang masalah, jangan senyap dan pendam sendiri. Sila hubungi saya yea..

Tiada istilah “TOUCH N GO” dengan sebarang urusan pembelian bersama mychibibox. Cuma jika saya terlambat membalas, harap dapat bersabar yea..Mungkin saya berada di luar kawasan atau sedang memandu kenderaan atau keadaan yang tidak mengizinkan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge