TESTIMONI : Bacaan gula turun daripada 22.3 hingga 7.7 selepas 18 hari dengan VIVIX**

By | May 25, 2012
Apakah hadiah yang paling istimewa untuk ibu bapa kita?? Hadiah melancong?? Barangan seperti beg atau pakaian?? ATAU mungkin kita hadiahkan kesihatan supaya ibu bapa kita lebih sihat dan segar di kala usia semakin meningkat??
Pilihan saya sudah tentunya adalah KESIHATAN. Jom baca kisah customer kak Yati, Pn Sue yang menghadiahkan ibunya Shaklee VIVIX awal May lepas dan perubahan yang dialami oleh ibunya.
TESTIMONI : Bacaan gula turun daripada 22.3 mmol/L à 7.7mmol/L selepas 18 hari mengambil Shaklee VIVIX**
Alhamdulillah nampaknya mak saya serasi dengan vivix tu. Sebelum ni dah banyak makan macam-macam ubat…tak kira la yang MLM ke, yang bukan MLM pun…semua yang orang cakap ok dia try. tapi semuanya mcm tak serasi, ada jer side effect nya. Bacaan kencing manis dia pun makin bertambah sehingga pernah mencapai 29 mmol/L dan dimasukkan ke wad.
Tapi alhamdulillah lepas saya beri vivix tu, paras gula nya makin menurun.**
 
Ini pula rentetan bacaan gula dalam darah ibu Puan Sue selepas 18 hari dengan Shaklee Vivix:-
01 Mei 2012 – emak makan vivix buat kali pertama pada pagi tu lepas sarapan. Test darah: Bacaan – 22.3 mmol/L.
04 Mei 2012 – Test darah : Bacaan – 13 mmol/L. Saya call emak cakap dia tengah menyapu sampah di luar rumah dan rasa sihat sedikit. Sebelum ni asyik baring jer sebab tak larat dan gelap mata.
11 Mei 2012 – Test Darah : Bacaan – 10 mmol/L. Emak cakap dah tak selalu rasa dahaga macam dulu. Rasa lebih bertenaga.
12 Mei 2012 – Test Darah : Bacaan – 11 mmol/L. Naik sikit sebab mak kata semalam makan sup, lepas tu terus sakit kepala.
18 Mei 2012 – Test Darah : Bacaan – 7.7 mmol/L.alhamdulillah…makin turun nampaknya.
Minggu ni belum check lagi. Saya mmg belikan dia alat test gula dalam darah jenama omron tu supaya dia dapat selalu check.
PENTING!
1. Vivix TIDAK BOLEH diambil oleh ibu mengandung dan menyusukan anak serta mereka 18 tahun ke bawah.
2. Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.
Sesuai untuk mereka yang tidak gemar makan banyak2 vitamin berbentuk pil/tablet. Vivix hanya sesudu teh sekali sehari sudah mencukupi!
Jom hadiahkan untuk ibubapa kita yang banyak berjasa membesarkan kita sejak dari kecil. Kesihatan yang baik lebih tinggi nilainya dari wang ringgit! Kan..kan..kan..(^_^)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge