>

Promosi Februari 2014

Promosi Februari 2014

Wednesday, 9 May 2012

Testimoni Pengguna : Luka bersalin sembuh kurang daripada seminggu dan rambut tidak gugur lagi**


Mkn set conf tu mmg best…luka x smpai 1 week dah baik..Susu Alhamdulillah byk…Stok ebm pun dah ada 30 bottles…Paling2 kt suka, rambut kita dah x gugur..Klu dulu x terkira helai rmbut kat sikat..Skgr ni hmpir x de rambut gugur..

Lps ni kt nak suggest laa kat kwn2 set ni sbb kesan dia mmg x blh dinafikan lg..Bkn nak promo lbh2 tp kenyataan…”

Itu adalah kata-kata jujur yang saya terima daripada Puan Nina yang berpantang dengan set berpantang Euphoria. Beliau juga mengamalkan ostematrix dan juga ESP, produk pilihan ramai.

Bagi yang masih belum mengenali Set Berpantang Euphoria aka set C, set ini terdiri daripada 4 jenis vitamin iaitu vitalea with iron, b-complex, Vitamin C dan juga Zinc. Setiap satu memainkan peranan penting untuk membaikpulih kesihatan ibu bersalin. Jangan lupa yea, kita hilang banyak darah semasa bersalin.

Vitalea with Iron : mengandungi multivitamin dan mineral untuk menutup lubang-lubang nutrisi yang kurang daripada pemakanan. Tambahan iron diperlukan untuk mengekalkan hemoglobin level selepas kehilangan darah.

B-complex : memberikan tenaga serta bertindak sebagai anti-stress. Insya Allah dapat membantu mengurangkan risiko meroyan.

Vitamin C : meningkatkan antibody badan ibu serta vitamin C penting untuk penghasilan kolagen bagi mencantumkan balik luka jahitan.

Zinc : bertindak seperti ikan haruan yang membaik pulih luka daripada dalaman. Kekurangan zinc adalah punca kepada masalah rambut gugur.

Kami juga menggalakkan pengambilan product OsteMatrix dan Energizing Soy Protein (ESP).

OsteMatrix : Sumber kalsium dan magnesium yang membantu mengendurkan otot badan bagi memberi keselesaan pada tubuh ibu. Ianya juga dapat membantu masalah sembelit yang sering dialami ibu baru bersalin ( Sayalah salah seorangnya)

ESP : sumber protein bagi membantu memberi tenaga serta mempercepatkan penghasilan susu badan apabila konsep asas penyusuan : supply vs demand dipenuhi.

Apa yang istimewa dengan set berpantang Euphoria ini?
1.     Anda boleh mengambilnya sebaik sahaja bersalin samada secara normal ataupun pembedahan.
2.  Jika anak anda mengalami jaundice ( kuning), anda masih boleh mengamalkannya seperti biasa.**
3. Set ini terdiri daripada supplement semulajadi. Oleh itu, anda boleh meneruskan pengambilannya walaupun setelah habis tempoh berpantang.
4.    Selamat untuk ibu yang bercadang untuk menyusukan anak mereka kerana bukan sekadar memberikan kecergasan kepada tubuh si ibu malah bayi juga mendapat khasiat.**

Perhatian :
Set ini boleh diambil bersama-sama dengan jamu cuma anda perlu jarakkan masa pengambilan dalam sejam.

Saya sendiri memilih set ini semasa berpantang selepas melahirkan my lil Amni. Doktor dan jururawat berpesan untuk hanya mengambil jamu selepas 2 minggu bersalin kerana boleh meningkatkan risiko Jaundice. Jika saya tunggu 2 minggu baru mengambil product dalaman, sudah tentu proses baikpulih akan menjadi lebih lambat sedangkan 2 minggu pertama itulah tempoh penting untuk cergaskan semula badan.

Ingin baca lebih banyak testimoni?? Jom lihat kisah benar di bawah :
Anak kena jaundice tapi saya tetap ambil set C, selamat**
hanya berpantang dengan Shaklee dan susu semakin bertambah**
Segar Bugar walaupun bersalin secara c-sec**

Tepuk dada, tanya selera.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

MyCHibiBox Vitamin StoRe Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon