Masalah sembelit anak dan kekerapan demam berkurang ( Testimoni Pengguna)**

By | June 10, 2012
Semasa saya bujang, saya hairan dengan ibu bapa yang sanggup berbuat apa sahaja untuk anak mereka. Setelah saya sendiri memiliki Dhia Amni, saya mula faham dengan perasaan itu. Betapa risaunya terutama apabila anak kita jatuh sakit Walaupun amni jarang sakit tetapi bila sekali sekala demam tu, rasa jenuh juga nak menjaga dan sentiasa berharap supaya cepat sembuh.
Hari ini saya ingin kongsikan kegembiraan Puan Hanny yang mengambil SET ANAKKU MANJA untuk anak-anaknya yang berumur 3 tahun dan 4 tahun pada hujung bulan April baru-baru ini. Pada 3 Jun yang lepas, saya mendapat message untuk repeat order set yang sama kerana beliau sangat suka dengan perubahan pada tahap kesihatan anaknya.

SMS Puan Hanny bertarikh 27 April 2012 :

“Sy ngt nk bg ank sy umo 3 thn..Dia ada athma..Kerap sgt2 demam n flu.. xthn sy tgk dia..sian sgt..”

Set yang saya sarankan adalah SET ANAKKU MANJA yang mengandungi 2 product iaitu Shaklee Mealshake dan juga OmegaGuard. Mealshake adalah makanan tambahan untuk kanak-kanak yang lengkap dengan 19 vitamin utama dan mineral.OmegaGuard pula mengandungi Omega-3 Fatty Acid yang berfungsi sebagai anti keradangan.

Ank2 sy da x demam langsung sejak mkn omegaguard ngn mealshake..alhamdulillah..kalo x mmg kejap2 demam n flu..Jangkit kt tmt asuhan la bagai..Buang air besar pn sgt ok berbanding dlu..Susah berak bagai..Dan yg best..ank2 makin kuat makan..Honey n hubby sgt puas hatilah ngn produk ni..adew syor kt kawan2 psl produk ni..huhu..share brite best.

Alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana Puan Hanny mendapat faedah daripada produk Shaklee. Namun harus diingat yang ini adalah perkongsian daripada pengguna semata-mata dan keputusan bagi setiap pengguna adalah berbeza..
Pada pendapat saya, permasalah yang ibu bapa sekarang alami sedikit sebanyak berpunca daripada perubahan iklim serta pencemaran udara yang berlaku menyebabkan imunisasi badan kita pun semakin rendah. Bukan sahaja pada kanak-kanak malahan pada orang dewasa juga. Ditambah dengan corak pemakanan kita serta jaminan sumber makanan yang kita ambil itu benar-benar memberikan segala jenis zat yang kita inginkan.
Oh, sebelum terlupa ini adalah gambar dua produk yang disebut-sebut di atas :
Dua produk ini disarankan untuk kanak-kanak berusia 1 TAHUN KE  ATAS yea..Jika BAWAH 1 Tahun, si ibu boleh mengambil dan salurkan kepada anak itu melalui penyusuan susu badan. Hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut serta dapatkan konsultasi anda.

** DISCLAIMER :
1. These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
2. Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge