Membuat STOK EBM dengan Set Tripple M – Persedian Berpuasa

By | June 28, 2012

Satu perkara yang pasti terlintas dalam fikiran ibu menyusu :

Bolehkah nak berpuasa ini?
Susu macamana nanti??
Tak drop ke susu nanti???
Bagi anda, anda dan anda..Ya, ANDA yang risau dengan masalah di atas, jom bersedia dengan membuat stok EBM sebelum mulanya bulan Ramadhan. Bila dah bersedia daripada awal, hati pun lebih lapang dan kurang kerisauan untuk menjalani ibadah puasa.
Saya sangat mengesyorkan untuk anda mencuba Set Tripple M..Mesti ada yang tertanya-tanya apa makna di sebalik perkataan Tripple M itu.
3 M = Make More Milk
Pertama kali mendengar mengenai set Tripple M?? Inilah rupanya.
Saya sering juga menggelarnya dengan nama Set Penyusuan Premium kerana set ini dipakej untuk memenuhi keperluan tubuh badan ibu di samping membantu penghasilan susu badan dengan lebih cepat. Bila kita segar bugar, hati pun gumbira dan susu pun senang je nak mengalir keluar.
Jom lihat testimony terbaru :

Alhamdulillah…Saya suka dengan ibu-ibu yang gigih berusaha untuk menyusukan anak mereka. Jika difikirkan kos membeli vitamin dengan pembelian susu formula, ianya jauhhh berbaloiiii berbanding nilai yang anda keluarkan. Malahan bukan anak anda sahaja mendapat faedah daripada pengambilan set tripple M malahan anda sendiri juga akan mendapat banyak faedah.Tubuh badan yang lebih segar dan mantap.
Nak tahu apa “side effect” yang best ibu-ibu ni dapat?? Jom baca entry ni
Jangan lepaskan peluang keemasan ini…. 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS | whatsApp 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge