Shaklee National Conference 2011 di One World Hotel

By | June 12, 2012

Alhamdulillah..Selesai acara yang dinantikan iaitu Shaklee National Conference 2011 di One World Hotel, Bandar Utama. Teruja nak join sebab pertama kali saya berpeluang sertainya. Bermakna setahun jugalah tempoh saya aktif menjadi pengedar Shaklee Product yang sah.
Acara ini memang setahun sekali sahaja untuk mengiktiraf usaha pengedar-pengedar yang berjaya dalam mengembangkan empayar Shaklee Biz masing-masing. Yang bestnya, setiap tahun akan ade product baru dilancarkan untuk pasaran Malaysia. Tahun ini giliran, Collagen Powder dan Joint Health. Insya Allah, saya akan bercerita tentang 2 product ini akan datang.
Walaupun saya pergi sebagai tukang sorak, tapi ianya satu acara yang membuatkan diri saya lebih yakin dengan Shaklee Biz. Semoga saya juga akan dapat mencapai impian selain daripada matlamat untuk memajukan Ummah. Paling saya kagum dengan satu anugerah untuk mereka yang telah mencapai pendapatan RM 1 Juta sejak menyertai dan salah seorang daripada mereka yang berdiri di atas pentas, ada seorang JUTAWAN MUSLIMAH.Ya Allah, kagumnya saya.
Saya tidaklah pulang dengan tangan kosong. Ada dapat Shaklee TUMBLER yang merupakan door gift untuk event hari itu serta semangat juang yang tinggi. Insya Allah. Semoga perjalanan saya dan anak-anak buah akan dipermudahkan oleh-Nya. Aminnnn.
Sedikit sebanyak gambar yang ada untuk santapan kalian.

Salah satu tujuan saya nak join sebab LIMITED GIFT ni lah..
Di atas stage dengan sebahagain Euphorian yang datang
From Left : Saya yang mendukung amni, Pengetua Kak N, Genkimomma Arnie, Along yang muda jelita, Cik Yut–Kami bertiga nak ambil aura kak N n Arnie tu..
Bersama dengan upline saya, Genkimomma Arnie yang mendukung baby Hafiy
Bersama dengan Pengetua Kak N..Sangat Jeles dengan kecantikan kulitnya. Mulus begitu dek penangan vits Shaklee yang diambil secara konsisten.
Opps..Sedang Nursing In Public (NIP) di kelilingi peserta conference lain. Nampak kaki Amni sahaja. 9 bulan lagi untuk genap 2 tahun..Aminnn

Insya Allah tahun hadapan kita berjumpa lagi.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge