>

Promosi Februari 2014

Promosi Februari 2014

Monday, 2 July 2012

Dulu kencing manis tapi kini bacaan HB dan Urin Masih Cantik ( Testimoni Pengguna)**

Saya sering mendengar rakan-rakan yang mengatakan pengalaman mengandungkan setiap anak adalah berbeza. Saya baru seorang sahaja permata hati jadinya tidak dapatlah membuat mana-mana perbandingan. Pengalaman mychibibox loyal customer, Pn Izani yang mengandungkan anak keduanya sangat menarik perhatian saya.

Beliau mula mengambil Shaklee sebagai vitamin ibu hamil sejak kandungannya 4 bulan sehingga sekarang pada 36 minggu.Sudah lama saya ingin bertanya namun sering terlupa. Minggu lepas saya berpeluang bertanya pengalamannya bersama Shaklee sepanjang tempoh kehamilan.

Oh, Pn Izani merupakan seorang pegawai polis di bahagian narkotik..Ini pengalaman berharga yang beliau kongsikan.

"Shaklee mmg best la..Mkn rase energy byk..xde letih2..skt bdn pun x mcm 1st preggy dl..Dh msk 36 mggu tp masih blh lari2 lg..Mmg lain sgt”

“Lg 1..Hb dgn urin smpi skrg cantik je..Nurse pun pelik…”

Jujurnya saya memang tidak tahu yang Pn Izani sekarang mengandungkan anak keduanya. Pernyataan yang kedua itu sangat menjentik hati saya untuk bertanya lagi. Rupa-rupanya ada cerita yang TIDAK BEST tentang pengalaman anak sulungnya.


“1st bb mmg teruk sket..Just amik vit klinik je..Lum tau psl Shaklee ni..Hb down teruk..Urin pun sama..Dgn kencing manis la..Ank 1st kena czer 36 minggu

Terjawablah persoalan saya kenapa Pn Izani setiap bulan pasti akan membeli Set Ibu Hamil kami. Perkara yang paling menakjubkan saya adalah yang beliau tidak mengalami KENCING MANIS PADA 2nd PREGNANCY walaupun ada pengalaman begitu semasa anak pertama. Kebiasaannya kita pasti diberitahu jika anak pertama kita sudah mendapat kencing manis ataupun darah tinggi, anak kedua selalunya pasti akan mendapat penyakit yang sama.

Alhamdulillah dan saya bersyukur sesangat kerana Pn Izani mendapat manfaat daripada product Shaklee. Jika dulu beliau terpaksa menjalani pembedahan pada kandungan usia 36 minggu kerana kencing manis, kini beliau masih segar dan bertenaga menunggu hari bersalin pada kandungan 36 minggu. Perbezaan yang amat ketara beliau rasai. Set berpantang Euphoria juga menjadi pilihan beliau untuk penjagaan badan selepas bersalin nanti.

Ini adalah set vitamin yang kami cadangkan untuk Pn Izani serta ibu-ibu yang hamil di luar sana. Ada tambahan OmegaGuard juga yea.. Saya sendiri tidak sabar untuk menggunakan Vitamin Shaklee sepenuhnya semasa mengandung jika memperolehi rezeki anak lagi.

Ibu-ibu yang hamil sudah teruja dengan testimony ini???? Jom dapatkan daripada kami dengan kadar segera. Insya Allah anda akan berpuashati dengan pelaburan yang dilakukan..Yang paling penting adalah anda akan mendapat KONSULTASI serta PANDUAN PEMAKANAN sepenuhnya daripada kami.
 
**DISCLAIMER : Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

MyCHibiBox Vitamin StoRe Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon