Mengapa saya pilih Shaklee Biz secara online??

By | July 11, 2012

Semalam saya berjumpa dengan seorang rakan yang merupakan bekas customer service advisor di Pusat Servis kereta yang saya sering hantar untuk penyelenggaraan kereta saya. Beliau mengambil selangkah ke hadapan dengan berhenti kerja di Pusat berkenaan setelah berkerja hampir 5 tahun di situ. Beliau berubah kerjaya yang dapat memberikan lebih banyak masa untuk dirinya dan juga keluarga.

Ya, untuk beralih hala kerjaya setelah lama dalam satu bidang itu bukanlah satu perkara yang mudah kerana ianya melibatkan masa depan kita sendiri. TAPI, saya kagum kerana beliau sanggup mengambil RISIKO untuk memajukan lagi dirinya. Ada kala perasaan TAKUT di dalam diri kita secara tidak sedar membuat kita masih di takuk lama dan tidak berani untuk melangkah maju ke hadapan.
Saya dan Shaklee
Penghijrahan saya bermula setahun yang lepas secara tepatnya adalah ujung bulan May 2011. Bermula sebagai seorang pengguna pada Januari 2011 dan mula mencari satu sumber pendapatan lain untuk menampung keperluan keluarga, saya mengambil risiko untuk menjadi pengedar Shaklee.TAKUT??Tipu jika saya kata tiada kerana saya tidak pernah berniaga tapi jika kita tidak mencuba, mana hendak dapat hasilnya kan??
Apa yang saya nampak dengan Shaklee Biz bersama Euphoria??
Pasaran yang luas serta permintaan yang tinggi
Supplement Shaklee bukanlah untuk satu golongan tertentu sahaja tetapi ianya boleh diambil oleh seisi keluarga daripada usia setahun lagi. Malahan bayi di dalam kandungan juga boleh mendapat khasiat pemakanan Shaklee melalui ibu yang mengandung. Unikkan??
Kualiti serta kestabilan syarikat
Shaklee telah berada di pasaran dunia selama 55 tahun dalam menerajui pasaran supplement semulajadi. Setiap tahun Shaklee membelanjakan USD 250 Juta untuk melakukan ujian klinikal bagi product Shaklee. Ujian Klinikal dilakukan ke atas manusia yea..Bukan haiwan.
Cara Pemasaran Euphoria
Penggunaan internet sebagai pengantara adalah faktor utama pemilihan saya. Saya masih berkerja dan mempunyai anak kecil jadi masa saya sangat terbatas untuk membuat pemasaran secara konvensional atau bahasa mudahnya, berjumpa dengan orang untuk memperkenalkan product. Saya ni pemalu orangnya.Saya dapat berkerja daripada rumah selepas waktu bekerja dan tidak saya nafikan ramai ahli kumpulan kami yang terdiri daripada para surirumah.Paling penting, saya tidak mengganggu masa saya bersama dengan anak.Sekali sekala COD waktu malam pun kawasan kediamana sahaja.
Kenapa saya sayang sangat dengan Shaklee Biz bersama Euphoria??
Ianya telah mengubah hidup saya terutama daripada segi kerohanian. Jujurnya jiwa lebih tenang dan melihat sesuatu perkara itu daripada sudut positif. Merasai sendiri kebesaran Ilahi apabila kita mendekatkan diri pada-Nya serta menginfakkan harta pada jalan Allah.
Alhamdulillah impian saya untuk mendapat pendapatan tambahan daripada Shaklee Biz sudah mula tercapai. Jumlahnya?? Menyamai gaji saya sekarang dan insya Allah akan berkembang lagi.
Jemputan untuk anda
Saya tidak pernah mengajak “anak-anak Shaklee” saya aka downline untuk menyertai saya kerana konsep kami adalah sharing the product dan bukannya mencari kaki untuk dipasang. Mereka sendiri memilih untuk mengubah kehidupan sekarang untuk lebih baik.
Jika anda sedang mencari satu cabang pendapatan, boleh dilakukan daripada rumah termasuk surirumah, TANPA MODAL serta ingin mengubah diri anda untuk menjadi insan yang lebih baik,saya mengalu-alukan anda untuk menjadi ahli keluarga mychibibox.
Training ?? Internet kan ada..Walaupun anda berada jauh daripada saya di alam nyata, tapi kita tetap dekat di Alam Maya. Teknologi sekarang merapatkan jarak yang jauh itu kerana segalanya terletak di hujung jari.
Saya nak income 4-5 angka, bolehkah?? Jawapan saya adalah boleh. Ianya bergantung pada komitmen anda kerana saya hanya menunjukkan jalannya. 

KLIK UNTUK BORANG PENDAFTARAN SHAKLEE
 Jom sertai ladang yang sedang saya semai benihnya.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge