Salam Ramadhan untuk anda

By | July 20, 2012
Image Google
Salam Ramadhan untuk semua pengunjung blog mychibibox. Alhamdulillah kerana kita masih diberi peluang oleh Allah S.W.T untuk bertemu dengan bulan yang mulia ini. Semoga kita semua dapat menggunakan Ramadhan kali ini dengan sebaik-baiknya untuk menjana saham akhirat.
Al-Baqarah [245] Siapakah orangnya yang (mahu) memberikan pinjaman kepada Allah sebagai pinjaman yang baik (yang ikhlas) supaya Allah melipatgandakan balasannya dengan berganda-ganda banyaknya? Dan (ingatlah), Allah jualah Yang menyempit dan Yang meluaskan (pemberian rezeki) dan kepadaNyalah kamu semua dikembalikan.

Saya memohon maaf kepada semua jika ada membuat kesilapan samada semasa sesi konsultasi ataupun sebarang entry di mychibibox yang menyinggung hati kecil anda.

Akhir sekali, sila dapatkan JADUAL SUPPLEMENT anda daripada saya yang EKSKLUSIF UNTUK PELANGGAN MYCHIBIBOX sahaja yea. Jika anda bukan pelanggan kami, saya minta maaf banyak-banyak kerana hak ini adalah hanya untuk mereka yang banyak menyokong saya dalam perjalanan Shaklee Biz saya.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge