Testimoni 18sx : Seram dengan Shaklee kerana hubungan suami isteri lebih daripada pengantin baru**

By | July 12, 2012
Dua tiga hari ini saya senyum lebar dengan feedback daripada pelanggan-pelanggan mychibibox. Alhamdulillah, syukur pada Ilahi kerana mereka mendapat manfaat daripada product ini. Oh, jika anda mengalami masalah semasa pengambilan product ini juga sila maklumkan kepada kami kerana mungkin ada perkara yang kami terlepas pandang.
Perkongsian kami di blog ini juga berdasarkan pengalaman saya sendiri dan juga pengguna-pengguna yang lain. Setiap individu berbeza dan saya tidak boleh memberikan jaminan 100% yang anda juga akan mendapat keputusan yang sama. TAPI, kalau tidak mencuba mana tahu serasi atau tidak.Betul tak??
Ok, testimony untuk hari ini yang buat saya terus tersengih selepas membacanya daripada Pn I selepas hampir seminggu mengambil product Shaklee. Beliau berkongsi dengan suaminya dan perubahan yang sangat ketara mereka alami.Apakah dia??
Testimoni 18sx : Hubungan suami isteri mmg lain lepas ambil Shaklee**
dingin seks suami isteri
“ Akak nak tau lepas saya  n suami makan Shaklee nie, hubungan suami isteri mmg lain la..lebih dari pengantin baru lagi ( sory ek censor sikit)..mana x nyer asyik nak ehem2 je kak..kadang2 takut gak..normal ke nie..mmg gtu ke kesan die..seram la Shaklee nie..mekasih banyk2 ye kak”
Ha..kan anda pun senyum sama..Saya yang menulis ni pun tersenyum-senyum tak boleh berhenti.
Nak tahu apa yang pasangan ini consume??? Panjang listnya.
B-complex, Vitamin C, Vitamin E, Zinc, ESP, GLA complex dan Alfalfa
Kalau tengok senarai vitamin ini memang kesemuanya adalah vitamin yang kita sarankan untuk masalah kesuburan. TAPI jangan silap faham yea..Pn I ambil untuk kecantikan kulit bukannya untuk dapatkan baby..Anaknya baru berusia 5 bulan. Masih belum puas bermanja dengan ibu katanya.
Kuiz : Apakah Vitamin yang membantu dapat meningkatkan daya seksualiti??
Jawapannya adalah VITAMIN E..Nama manja lain Vitamin CInta, Vitamin Malam Jumaat dan juga dikatakan sebagai SEX VITAMIN.
Jom lihat bagaimana Vitamin E membantu untuk hubungan suami isteri yang mantap. Info kredit kepada GenkiMomma
Fungsi Vitamin E sebagai Vitamin Asmara:
– juga diberi nama jolokan sebagai “vitamin seks”, Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk kesihatan seksual di mana ia membantu menghasilkan hormon seks serta merangsang libido. Ada juga sesetengah wanita yang menjadikan Vitamin E sebagai ‘pelincir’ ketika melakukan hubungan seksual.

Peranan Vita-E Untuk kesihatan seksual lelaki:
* Lebih tenaga (seksual)
* Ereksi yang lebih lama
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vita-E Untuk kesihatan seksual wanita:
* Lebih tenaga (seksual)
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

Jika anda juga sudah merasakan yang hubungan keintiman semakin dingin, jom dapatkan Shaklee Vitamin E..Berbaloi sebab suami isteri boleh ambil. Lagi best kulit pun makin cantik.
 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge